Loading...

Prime Bar Japansk stil Jigger 20-40ml

Artikkelnummer
9749
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

255,00 NOK

Beskrivelse

Prime Bar Japanese Style Jigger - Perfekt for Bartendere og Hjemmebruk

Denne Prime Bar Japanese Style Jigger er et uunnværlig verktøy for enhver bartender, enten du er profesjonell eller bare liker å blande drinker hjemme. Jiggeren er designet i en elegant japansk stil og er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Med en kapasitet på 20/40 ml kan denne jiggeren romme de mest vanlige målene som brukes i bartenderverdenen. Du kan enkelt og nøyaktig måle både sterke og mindre sterke drinker med denne jiggeren. Den doble måleenheten gjør det enkelt å ha to forskjellige mål i ett verktøy.

Jiggeren har en høyde på 9,5 cm og en diameter på 4,5 cm, noe som gjør den kompakt og enkel å oppbevare. Den polerte overflaten legger til et stilig preg på baren eller kjøkkenet ditt.

Enten du er en erfaren bartender eller bare liker å eksperimentere med drinker hjemme, vil denne Prime Bar Japanese Style Jigger være et uunnværlig verktøy i arsenalet ditt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna