Polykarbonat glass - rørene kan resirkuleres og ikke knust

Polykarbonat glass har mange fordeler, en av de store fordelene er at de ikke kan knuses. Her på Barlife kan vi skryte av å være Danmarks ledende forhandler av polykarbonat glass. Så har du behov for at glassene dine skal være uknuselige, slitesterke og se fine ut etter utallige omganger i oppvaskmaskina så er glass laget av polykarbonat noe du skal vurdere å investere i. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. 17%
  Kaffe krus sort 30 cl GR33-N by Rbdrinks color Svart
  Kaffe krus sort 30 cl
  Special Price 49,00 NOK Regular Price 58,75 NOK
 2. Premium Glas Røyk 35 CL - Polycarbonat 200711-G by GLASS4EVER color Svart
  Premium Glas Røyk 35 CL - Polycarbonat
  79,00 NOK
 3. Whiskey glass 15 cl - Poly 400101 by GLASS4EVER color Svart
  Whiskey glass 15 cl - Poly
  39,00 NOK
 4. 41%
  All-a glass 27 cl 200721 by BF20 color Svart
  All-a glass 27 cl
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 48,75 NOK
 5. Champagne glass svart 15 cl CH15-N by Rbdrinks color Svart
  Champagne glass svart 15 cl
  49,00 NOK
 6. Kaffe krus hvitt 30 cl GR33-B by Rbdrinks color Hvit
  Kaffe krus hvitt 30 cl
  59,00 NOK
 7. 41%
  All-a glass Lilla 27 cl 200721-P by BF20 color Svart
  All-a glass Lilla 27 cl
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 48,75 NOK
 8. Whiskey glass 35 cl WS35-T by Rbdrinks color Svart
  Whiskey glass 35 cl
  59,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Polykarbonat linser er tilgjengelig i mange former og typer

Et opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass øl. I en bar er alltid drukket mange øl, og derfor er det klart at statistisk, også av den grunn er kastet flere av disse øl glass på gulvet enn mange andre glass. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl, og du kan bare kaste rundt. Dermed bare den gylne væsken som går bort dersom en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv. Velg ett polykarbonat glass som har en form som en ekte øl krus, som du kan få her. Kjøp ølkrus Poly, som har et volum på 50 cl og har store sirkler som skaper en morsom effekt og gjør øl ser bra ut når du helle det i.

Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også servert mye i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne en passende glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.

De små drikker kan også bli servert i polykarbonat glas

Det er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna