Polykarbonat glass - rørene kan resirkuleres og ikke knust

Polykarbonat glass har mange fordeler, en av de store fordelene er at de ikke kan knuses. Her på Barlife kan vi skryte av å være Danmarks ledende forhandler av polykarbonat glass. Så har du behov for at glassene dine skal være uknuselige, slitesterke og se fine ut etter utallige omganger i oppvaskmaskina så er glass laget av polykarbonat noe du skal vurdere å investere i. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Bomb Shot - lett poly 100302 by GLASS4EVER color Svart
  Bomb Shot - lett poly
 2. Jegerbomber - Poly 100308 by GLASS4EVER color Svart
  Jegerbomber - Poly
 3. Vinglass 40 cl - Polykarbonat 300106 by GLASS4EVER color Svart
  Vinglass 40 cl - Polykarbonat
  128,75 NOK
 4. Margarita glass 34 cl - Poly 300108 by GLASS4EVER color Svart
  Margarita glass 34 cl - Poly
 5. Premium Glass Smoke 35 CL - Polykarbonat 200711-G by GLASS4EVER color Svart
  Premium Glass Smoke 35 CL - Polykarbonat
  69,00 NOK
 6. Høy ball 30 cl. - Poly 200105 by GLASS4EVER color Svart
  Høy ball 30 cl. - Poly
 7. VANNGLASS GRØNN PLAST 47,5 CL. Gjenvinnbart 4201144 by Chef & Som color Grønn
  VANNGLASS GRØNN PLAST 47,5 CL. Gjenvinnbart
  45,00 NOK
 8. Ølglass 52 cl - Polykarbonat 200104 by GLASS4EVER color Svart
  Ølglass 52 cl - Polykarbonat
 9. Whiskyglass 15 cl - Poly 400101 by GLASS4EVER color Svart
  Whiskyglass 15 cl - Poly
  35,00 NOK
 10. 15%
  Cocktailglass 40 cl - Poly 300101 by GLASS4EVER color Svart
  Cocktailglass 40 cl - Poly
  Special Price 58,75 NOK Regular Price 68,75 NOK
Set Ascending Direction
Page

Polykarbonat linser er tilgjengelig i mange former og typer

Et opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass øl. I en bar er alltid drukket mange øl, og derfor er det klart at statistisk, også av den grunn er kastet flere av disse øl glass på gulvet enn mange andre glass. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl, og du kan bare kaste rundt. Dermed bare den gylne væsken som går bort dersom en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv. Velg ett polykarbonat glass som har en form som en ekte øl krus, som du kan få her. Kjøp ølkrus Poly, som har et volum på 50 cl og har store sirkler som skaper en morsom effekt og gjør øl ser bra ut når du helle det i.

Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også servert mye i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne en passende glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.

De små drikker kan også bli servert i polykarbonat glas

Det er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna