Loading...

Peugeot Paris Icone Saltkvern 22 cm Valnøtt

Artikkelnummer
608323
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1078,75  NOK

Beskrivelse

Peugeot Paris Icone Saltkvern - Den ultimate kvernen for ditt kjøkken

Oppgrader kjøkkenet ditt med denne ikoniske Paris Icone Saltkvernen fra Peugeot. Denne kvernen er en ny tolkning av Peugeots berømte Paris-kvern, som har vært kokkenes favoritt i årtier. Med sitt elegante design, vakre valnøttre og moderne rustfritt stål-finish, vil denne kvernen tilføre stil og funksjonalitet til kjøkkenet ditt.

Paris Icone Saltkvern har en lengde på 22 cm og er laget av holdbart valnøttre. Den brune fargen tilfører varme og eleganse til ethvert bordoppsett. Kvernens vakre linjer og lakkerte tre er kombinert med en blank metalltopp, som gjør det enkelt å fylle på kvernen.

Det unike med Paris Icone Saltkvern er det patenterte kvernsystemet u'Select, som gir deg muligheten til å velge mellom seks forskjellige innstillinger for å oppnå den perfekte kverningen hver gang. Uansett om du foretrekker fin eller grov salt, kan du enkelt justere kvernen for å tilfredsstille dine preferanser.

Med Peugeot Paris Icone Saltkvern kan du tilføre den perfekte mengden salt til rettene dine og tilpasse kverningen etter dine behov. Denne kvernen er et must-have verktøy for enhver matentusiast eller profesjonell kokk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna