Persondatapolitik - NO

Loading...

PERSONDATAPOLITIKK HOS BARLIFE APS

 

Vi innhenter hun persondata i tilfeller der det er relevant for oss. Vi vil kun innhente persondata hvis det er relevant for din aktivitet hos Barlife ApS.

 

Ved innsamling, behandling og anvendelse av din persondata overholder vi alltid relevante lovbestemmelser.

 

Vi vil kun oppbevare din persondata så lenge vi enten er pålagt en juridisk forpliktelse eller så lenge det er relevant for hensikten de ble samlet inn.

 

OPPLYSNINGER VI SAMLER INN

 

Hvis du ønsker å kjøpe og motta et produkt eller en ytelse fra oss, så har vi bruk for å innsamle visse persondata for å kunne gjennomføre handelen og for å kunne tilby deg vår service. Vi kan bruke cookies til å holde orden på innholdet i innkjøpskurven din imens du bruker webshoppen vår.

 

Vi kan innhente opplysninger om f.eks. navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadressen), telefonnummer og betalingsopplysninger.

 

Barlife ApS samler inn og behandler din persondata når du foretar deg følgende:

·         Besøker vår hjemmeside

·         Gjennomfører et kjøp med våres produkter

·         Oppretter en konto

·         Abonnerer på vårt nyhetsbrev

·         Sender oss spørsmål, reklamerer for en vare eller gir oss tilbakemelding

 

DEN DATAANSVARLIGE

 

Den dataansvarlige for innsamling, behandling og anvendelse av dine personopplysninger på www.barlife.dk er Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby, cvr nr. 36550740.

 

BEHANDLINGSGRUNNLAG OG FORMÅL

 

Dine alminnelige kontaktopplysninger som navn og adresse innhenter vi for å kunne levere produktet eller den ytelsen som du har kjøpt hos oss. Din e-postadresse innhenter vi for å kunne sende deg en ordrebekreftelse samt en leveringsbekreftelse.

 

Når du betaler for produktet ditt eller en ytelse samler vi inn ditt navn, kortdata og IP-adresse. De opplysningene som samles inn i forbindelse med betalingstransaksjonen, brukes og gjemmes kun til betalingsavvikling og oppfyllelse av den inngående avtalen. Ved gjennomførelse av betalinger vil noe av dataen bli videresendt til ePay, det inkluderer informasjonen som er nødvendig for å gjennomføre eller understøtte betalingen, akkurat som den totale kjøpesummen og faktureringsinformasjonen.

 

Hvis du har gitt oss ditt samtykke under registeringsprosessen eller inne på vår hjemmeside bruker vi e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev. Du kan til enhver tid avslutte abonnementet ditt på nyhetsbrevet. Alle nyhetsbrev inneholder også en link til å melde seg av. Hvis behandlingen av persondata er basert på ditt samtykke har du til enhver tid rett til å trekke tilbake ditt samtykke.

 

Hvis du ikke ønsker å oppgi de persondata som er påkrevd for å gjennomføre kjøpet av et produkt, vil du dessverre ikke ha mulighet til å kjøpe produkter fra oss inne på vår hjemmeside.

 

Dine opplysninger (unntatt din e-postadresse, hvis du har gitt samtykke til behandling med henblikk på å motta tilbud) vil du bli slettet etter 5 år etter at du har mottatt din vare eller ytelse.

 

ANDRE MOTTAKERE AV PERSONOPPLYSNINGENE

 

Vi selger ikke dine persondata til en tredjeperson, og vi overfører ikke dine persondata til et tredjeland.

 

Vi har vår hjemmeside hos WEXO A/S, og betalingssystemet gjennom ePay fungerer som vår databehandler. All persondata som du opplyser på vår hjemmeside vil bli oppbevart i WEXO A/S´s datasenter.

 

Vi anvender eksterne virksomheter som leverandører for å levere våre ytelser best mulig. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i visse tilfeller personopplysninger i forbindelse med deres levering av ytelser til oss. Våres databehandlere behandler kun personopplysninger etter våres instrukser og i overenstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

 

Vi har inngått databehandleravtalen med våres databehandlere, og det er vår garanti på at de overholder gjeldene regler om beskyttelse av dine personopplysninger.

 

DINE RETTIGHETER

 

Som den registrerende har du flere rettigheter, som vi til enhver tid skal sikre oss å oppfylle. Du har rett til å be oss om følgende:

·         Å få adgang til og få rettet/endret dine persondata

·         Å få slettet persondata

 

Utover det har du rett til å protestere over behandlingen av dine personlige data, og du har rett til å sende inn en klage til en databeskyttelsesmyndighet.

 

Ønsker du ikke at vi skal behandle dine personopplysninger lengre, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende inn en beskjed til våres e-postadresse support@barlife.dk

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna