Persondata

Loading...

 

**VI INNHENTER KUN PERSONDATA**
Vi innhenter kun persondata i de tilfellene hvor dette er relevant for oss, og vi vil kun innhente persondata hvis det er relevant for din aktivitet hos Barlife ApS.

**VED INNSAMLING, BEHANDLING OG BRUK AV DINE PERSONDATA**
Ved innsamling, behandling og bruk av dine persondata overholder vi alltid alle relevante lovbestemmelser.

**VI VIL KUN OPPBEVARE DINE PERSONDATA**
Vi vil kun oppbevare dine persondata så lenge vi enten er pålagt en juridisk forpliktelse til dette, eller så lenge det er relevant for den hensikten de ble samlet inn for.

**OPPLYSNINGER VI INNSAMLER**
Hvis du ønsker å kjøpe og motta et produkt eller en tjeneste fra oss, trenger vi å samle inn visse persondata for å kunne gjennomføre handelen og tilby deg våre tjenester. Vi kan bruke informasjonskapsler (cookies) for å holde styr på innholdet i handlekurven din mens du bruker vår nettbutikk.

Vi kan samle inn informasjon som navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den er forskjellig fra postadresse), telefonnummer og betalingsinformasjon.

Barlife ApS samler og behandler dine persondata når du utfører følgende:

- Besøker vår nettside
- Gjennomfører et kjøp av våre produkter
- Oppretter en konto
- Melder deg på vårt nyhetsbrev
- Sender oss spørsmål, reklamasjoner eller tilbakemeldinger

**DEN DATAANSVARLIGE**
Den dataansvarlige for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger på www.barlife.dk er Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby, organisasjonsnummer 36550740.

**BEHANDLINGSGRUNNLAG OG FORMÅL**
Dine vanlige kontaktopplysninger som navn og adresse samler vi inn for å kunne levere det produktet eller den tjenesten du har kjøpt hos oss. Din e-postadresse samler vi inn for å kunne sende deg en ordrebekreftelse samt en leveringsbekreftelse.

Når du betaler for ditt produkt eller din tjeneste samler vi inn ditt navn, dine kortopplysninger og IP-adresse. Informasjonen som samles inn i forbindelse med betalingstransaksjonen brukes og lagres kun for betalingsavvikling og oppfyllelse av den inngåtte avtalen. Ved gjennomføring av betalinger vil noen av dine data bli videreformidlet til ePay, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller støtte betalingen, som totalt kjøpsbeløp og faktureringsinformasjon.

Hvis du under registreringsprosessen eller på vår nettside har gitt oss ditt samtykke til dette, bruker vi din e-postadresse til å sende deg et nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Alle nyhetsbrev inneholder også en lenke for avmelding. Hvis behandlingen av persondata er basert på ditt samtykke, har du til enhver tid rett til å trekke tilbake samtykket.

Hvis du ikke ønsker å oppgi de persondataene som er nødvendige for å gjennomføre et kjøp av et produkt, vil du dessverre ikke ha mulighet til å kjøpe produkter fra oss på vår nettside.

Dine opplysninger (unntatt din e-postadresse, hvis du har gitt samtykke til behandling for å motta tilbud) vil bli slettet 5 år etter at du har mottatt din vare eller tjeneste.

**ANDRE MOTTAKERE AV PERSONOPPLYSNINGER**
Vi selger ikke dine persondata til tredjeparter, og vi overfører ikke dine persondata til tredjeland.

Vi har vår nettside hos WEXO A/S og betalingssystem gjennom ePay, som fungerer som vår databehandler. Alle persondata du oppgir på vår nettside vil bli lagret i WEXO A/S sine datasentre.

Vi bruker eksterne selskaper som leverandører for å kunne levere våre tjenester best mulig. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og behandler i visse tilfeller personopplysninger i forbindelse

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna