Loading...

ØLGLASS CERVOISE 50 CL (6stk)

Artikkelnummer
9830
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

548,75 NOK

Beskrivelse

Deilig og elegant ølglass - ØLGLAS CERVOISE 50 CL

Ølglass trenger ikke å være klumpete og kantete - dette Cervoise ølglasset er et perfekt eksempel på eleganse. Med sin unike stilk skiller det seg ut fra de fleste andre ølglass og tilfører en touch av raffinement til ølopplevelsen din.

Dette ølglasset har en kapasitet på 50 cl, noe som passer perfekt til en klassisk fatøl som du ville få servert på en bar eller restaurant. Hvis du ønsker å ha det samme elegante glasset i forskjellige størrelser, kan du enkelt finne det her på siden. Serien fås også i størrelsene 62 cl, 38 cl og 32 cl i tillegg til de 50 cl som dette glasset kan romme.

ØLGLAS CERVOISE 50 CL har en høyde på 19,2 cm og en diameter på 8,3 cm. Dette gjør det til det perfekte glasset for å nyte favorittølen din med stil.

Uansett om du vil unne deg selv eller ønsker å imponere gjestene dine, er dette ølglasset et must-have for baren din eller hjemmet ditt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna