Loading...

ØLGLAS NONIC 34 CL

Artikkelnummer
9825
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart Ølglass til Barer og Restauranter

Dette Nonic ølglasset er det ideelle valget for barer og restauranter som ønsker holdbare og praktiske glass. Glasset er herdet, noe som betyr at det kan tåle hard behandling og er mindre tilbøyelig til å gå i stykker. Dette gjør det til et pålitelig valg i en travel restaurantbransje.

Ølglassets størrelse på 34 cl gjør det perfekt for servering av en vanlig størrelse øl. Det kan imidlertid også brukes til andre drikkevarer etter behov. Den klare glassfinishen gir et elegant utseende som passer til enhver innredning.

En ekstra fordel med dette Nonic ølglasset er at det er lett å stable. Dette gjør det enkelt å oppbevare og organisere glassene på baren eller restauranten.

Med dette holdbare og praktiske Nonic ølglasset kan du være sikker på å imøtekomme dine kunders behov samtidig som du opprettholder en stilfull og effektiv service.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna