Loading...

ØLGLAS NONIC 28 CL

Artikkelnummer
9824
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK

Beskrivelse

ØLGLAS NONIC 28 CL - Det Perfekte Glasset til Enhver Anledning

Dette ØLGLAS NONIC er det ideelle valget, uansett om du skal nyte en kald øl eller servere andre drikkevarer. Glasset er laget av herdet glass, noe som gjør det ekstra holdbart og egnet for bruk i barer og restauranter.

Med en kapasitet på 28 cl kan dette glasset romme en standard øl eller andre drikkevarer som vann, brus eller saft. Glassets høyde på 11,5 cm gjør det behagelig å holde og drikke av.

Det klare glasset og det klassiske Nonic-designet tilføyer en elegant touch til enhver borddekking. Glasset kan også stables, noe som gjør det enkelt å oppbevare og spare plass.

Uansett om du er en ølentusiast eller bare leter etter et allsidig glass til dine drikkevarer, er ØLGLAS NONIC 28 CL det perfekte valget.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna