Loading...

Øl glass frosted 25 cl - Polycarbonat

Artikkelnummer
10153
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

59,00 NOK

Beskrivelse

Retro Polycarbonat Ølglass - Holdbart og Stilig

Dette retro ølglasset er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør det til det perfekte valget for både private fester og profesjonelle arrangementer. Med en kapasitet på 25 cl og en høyde på 53 mm, er det ideelt for servering av dine favorittøl.

Polycarbonatglass blir stadig mer populære på grunn av deres lange levetid og holdbarhet. De er 100% bruddsikre og tåler temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gjør dem egnet for utendørs bruk og sikrer at de ikke går i stykker, selv om de faller på gulvet.

I tillegg er polycarbonatglass lette og enkle å håndtere, noe som gjør dem ideelle for servering av store mengder drikke. De kan også enkelt stables, noe som sparer plass på lageret.

Med dette retro polycarbonat ølglasset kan du nyte dine favorittøl uten bekymring for skader eller søl. Det er en investering som vil vare lenge og gjøre livet ditt enklere.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna