Loading...

Øl glass 25 cl

Artikkelnummer
10154
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 59,00 NOK Regular Price 78,75 NOK
Spar 25% (20 NOK)

Beskrivelse

Holdbart Øl Glass i Polycarbonat

Dette øl glass i polycarbonat er det perfekte valget til både private fester og profesjonelle arrangementer. Med en kapasitet på 25 cl kan du nyte din favorittøl i stil og komfort.

Polycarbonat glass blir mer og mer populære på grunn av deres holdbarhet og lange levetid. Dette glasset er 100% bruddsikkert, noe som gjør det ideelt for steder som diskoteker, hvor det er risiko for skader. Det er også lettvektig, noe som gjør det enkelt å transportere og minimerer risikoen for ryggskader.

I tillegg til deres holdbarhet og lettvekt er polycarbonat glass også temperaturbestandige. De tåler temperaturer helt ned til -40 grader og opp til 130 grader, noe som gjør dem egnet for både kalde og varme drikker.

Dette øl glasset er også praktisk å oppbevare, da det kan stables smart og tar derfor mindre plass på lageret. Med en levetid på opptil 3000 vask er det en god investering, da det varer 20 ganger lenger enn vanlige glass.

Ta din øl-opplevelse til et nytt nivå med dette holdbare og stilfulle øl glasset i polycarbonat.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna