Loading...

Ninja ONE-Member Multicooker, 14 i 1

Artikkelnummer
628364
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

5315,00  NOK

Beskrivelse

- (Watt) 1460W
- (Volt) 230V
- Temperatur: 25°C - 240°C
- Kapasitet: 7,5 liter
- Farge: Rustfritt stål/Sort
- Ledningslengde: 0,87m
- Vekt: 11,36 kg.

Belegg/materialer
- Eksteriør: rustfritt stål, plast
- Silikonring: Silikon
- Potte: Aluminium med nanokeramisk belegg
- Cook & Crisp Basket / Diffuser: Nano Keramisk belegg / Plast
- Multifunksjonell kokeform: Aluminium


Vi vil gjerne introdusere neste generasjon Ninja multikokere som tilbyr enda flere spennende måter å tilberede favorittrettene dine på. Lås opp 14 matlagingsfunksjoner i ett SmartLid. Bytt mellom 3 moduser – Trykkkoking, Airfry og kombidampmodus som kombinerer damp med varmluftkoking for saftige, raske og sprø resultater. Lag familiemåltider på under 30 minutter. Trykkkoking er opptil 70 % raskere enn tradisjonelle kokemetoder*. Den automatiske damputløsningen fullfører tilberedningsprosessen, helt håndfri. Luftstek den stekte maten din uten dårlig samvittighet med lite eller ingen olje. Prøv å bake deilig hjemmebakt brød i en panne. Det er ingen gjetting med det integrerte Smart Cook-systemet. Det digitale steketermometeret overvåker nøyaktig temperaturen på maten mens den tilberedes, slik at du ikke trenger det. Fra sjeldne til gjennomstekt, nyt perfekt tilberedt kjøtt og fisk, akkurat slik du liker det! Tilbered en perfekt stekt kylling på under 1 time. Perfekt størrelse for tilberedning av opptil 6 personer, du kan tilberede en saftig og sprø kilo kylling uten problemer. *Sammenlignet med saktekoking, småkoking eller braisering.
4 nøkkelfunksjoner
SmartLid Slider
Lås opp 3 moduser og 14 funksjoner i 1 lokk. Bare flytt SmartLid-glidebryteren for å enkelt bytte mellom trykkkoking, kombidamp og airfry-modus.
Combi-steam-modus Oppdag en ny måte å lage mat på. Damp og gjør maten din sprø samtidig med 4 kombidampere
programmer. På én gang kan du lage maten din med damp og varmluft, og skape saftige, raske og sprø resultater. Lag et komplett familiemåltid på under 30 minutter.
Integrert Smart Cook System
Ingen gjetting, bare perfekt tilberedt kjøtt og fisk akkurat slik du liker det! Fra sjelden til godt utført, velger du ønsket finish. Det digitale steketermometeret overvåker nøyaktig temperaturen på maten mens den tilberedes og forteller deg når den er klar.
Opptil 70 % raskere*
Trykkkoking er opptil 70 % raskere enn tradisjonelle kokemetoder*. Den automatiske damputløsningen fullfører tilberedningsprosessen, helt håndfri.
*Sammenlignet med saktekoking, småkoking eller braisering.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna