Loading...

Ninja ONE Member Multicooker, 11 i 1

Artikkelnummer
628362
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 4335,00  NOK Regular Price 4655,00  NOK
Spar 7% (320 NOK)

Beskrivelse

Vi introduserer Ninja Foodi 11-i-1 SmartLid Multi-Cooker.
Fra skaperne av den originale innovative Ninja Foodi Multi-Cooker, tilbyr den nye generasjonen multi-kokere enda flere spennende måter å tilberede favorittrettene dine på - inkludert den innovative kombidampmodusen for saftige, raske og sprø resultater!
Kapasiteten på 6L gjør den perfekt for matlaging for opptil 4 personer. 3 moduser, 11 funksjoner Lås opp 11 matlagingsfunksjoner i ett SmartLid - trykkoker, luftsteik, grill, bake, dehydrere, steke / sautere, dampe, sakte koke, yoghurt, luftsteke og dampe. Bare bytt mellom trykkoker, luftfry og kombidamp ved hjelp av SmartLid Slider. Lokket gjenkjenner intelligent hvilken funksjon du bruker. Combi-Steam-modus Oppdag en ny måte å tilberede på som kombinerer damp med konveksjon for saftige, raske, sprø resultater! Ved å bruke saus, vann, kraft, vin eller annen væske tilsatt pannen med ingrediensene dine, vil damp tilføre fuktighet og smak til maten mens den koker. Hva er resultatet? Perfekt tilberedt mat som er mør og fuktig på innsiden, sprø på utsiden.
• Perfekt for å lage raske og enkle måltider – fra sitron- og urtekylling med hvitløkspoteter til rekespyd med luftig ris.
Steam Air Fry sprø grønnsaker og fersk eller frossen mat som laksefileter med dampinfundert luft uten å tørke dem ut - nyt deilig stekt mat som er fuktig og saftig på innsiden, sprø på utsiden. Den er også perfekt for å raskt lage en lasagne med boblende ostetopp.
• Dampbak raske, luftige deilige kaker, desserter og hjemmelagde godbiter.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna