Loading...

Ninja Foodi Blender & Suppe Maker.

Artikkelnummer
520924
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2099,00  NOK

Beskrivelse

Ninja Foodi Blender & Soup Maker - Den Ultimative Kjøkkenmaskinen

Med Ninja Foodi Blender & Soup Maker får du en allsidig og kraftig kjøkkenmaskin som kan blende, lage supper og mye mer. Denne svart/grå maskinen er et must-have for enhver matentusiast som ønsker å lage deilige og sunne retter med letthet.

Blenderen har en stilig og moderne design som vil passe perfekt inn på ethvert kjøkken. Den er utstyrt med en kraftig motor som kan blende alt fra frukt og grønnsaker til is og nøtter. Du kan også bruke den til å lage varme supper og sauser, takket være dens innebygde varmefunksjon.

Med Ninja Foodi Blender & Soup Maker kan du eksperimentere med ulike oppskrifter og lage alt fra smoothies og milkshakes til kremete supper og deilige sauser. Den er enkel å betjene og rengjøre, noe som gjør den til en praktisk og effektiv kjøkkenmaskin.

Uansett om du er en erfaren kokk eller bare elsker å lage mat hjemme, vil Ninja Foodi Blender & Soup Maker være din beste venn på kjøkkenet.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna