Loading...

Ninja Blender CB350EU

Artikkelnummer
628354
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2155,00  NOK

Beskrivelse

Teksturer skreddersydd etter din smak - fra tynn og silkeaktig til tykk og smørbar og til og med hjemmelaget deig. 3 revolusjonerende enheter i ett med en slank silhuett.
Tenk igjen på hva en blender kan gjøre. Perfekt for å lage smoothies, sauser og smoothies å dele, og du kan også hakke, blande og purere ingredienser i Power Nutri Jug - nyt alt fra pizza, brød og kakerør til hjemmelaget salsa.
Bland silkemyke smoothies, milkshakes, cocktailer, lette dipper og dressinger i Power Nutri Cup, og legg på lokket for å ta en smoothie på farten.
Lag deilige tykke smoothieboller, peanøttsmør og frossen yoghurt i Power Nutri Bowl - den innebygde Power Paddle betyr at du ikke trenger å skrape eller riste tykke blandinger.
Noen blendere kan slite med tykke blandinger og kan stoppe eller til og med stoppe midt oppi det hele. Ninjas 1200W Smart Torque-motor går gjennom de tøffeste ingrediensene - ingen stopp, ingen omrøring, ingen risting.
6 Auto-iQ-applikasjoner gjør alt det harde arbeidet for deg.
Deler som tåler oppvaskmaskin gjør rengjøringen enkel. Kom i gang umiddelbart med en inspirerende oppskriftsguide
inkludert i esken.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna