Loading...

Nachtmann Highland - whiskysett

Artikkelnummer
9535
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2368,75  NOK

Beskrivelse

Nachtmann Highland - whiskysett

Highland- whiskysettet fra verk av Nachtmann er en spesielt godt matchet pakke med et snev av luksus, egnet som en smakfull gave eller en elegant berikelse for dine egne fire vegger.

Settet inneholder ..
- 4 tumbler (forskjellige, men matchede design!)
- En whiskykaraffel

Highland-karaffelen med sin tunge og samtidig delikate form med forseggjort dekor er egnet for å presentere gode whiskyer på den mest tiltalende måten. Karaffelen lar deg ikke bare se whisky tydelig - den unike lysbrytningen gjør ting også litt mer interessant og hjelper favorittdrinken din til å skinne når du presenterer den for dine beste venner.

Men hvordan ville dette fantastiske stykket se ut når det ble parret med et sett med standard whiskytumbler? Spar deg bryet fordi pakken er fullført med fire godt matchede klippebriller. De passer alle Highland-karaffen perfekt, men hver med forskjellige kuttdekorasjoner for å holde ting interessant!

Alle produktene fra Highland-serien er laget av krystallglass og har de vanlige Nachtmann-kvalitetsegenskapene: høy klarhet og glans samt økt bruddmotstand gir langvarig glede med Highland-settet. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke settet utelukkende til whisky - brus eller hva du vil kan også fungere ..

Karaffel:
Volum: 750 ml
Høyde: 240 mm
Diameter: 99 mm
Vekt: 1,96 kg

Briller:
Volum: 345 ml
Høyde: 102 mm
Diameter: 75 mm
Vekt: 350> g

Materiale: Krystallglass

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna