Loading...

Nachtmann Highland - whiskey sett

Artikkelnummer
9535
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 1719,00  NOK Regular Price 2308,75  NOK
Spar 26% (590 NOK)
Nachtmann Highland - whiskey sett is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Nachtmann Highland - whisky sett

The Highland whisky sett fra verkene til Nachtmann er en spesielt godt matchet pakke med et snev av luksus, egnet som en smakfull gave eller en elegant berikelse for dine egne fire vegger. 

Settet inneholder .. 
- 4 tumbler (forskjellige, men matchet design!) 
- En whisky karaffel 

The Highland karaffelen med sin tunge og samtidig delikate form med kunstferdig dekorasjon er egnet for å presentere gode whiskyer på den mest tiltalende måten. Karaffelen tillater deg ikke bare å få et klart blikk på whiskyen - den unike lysbrytningen gjør også tingene litt mer interessante og hjelper favorittdrinken din å skinne når du introduserer den for dine beste venner. 

Men hvordan ville dette fantastiske stykket se ut når det blir parret med et sett med standard whisky tumbler? Spar deg bryet, fordi pakken er fullført med fire godt matchede rockeglass. Alle passer perfekt til Highland karaffelen, men hver med en forskjellig kuttdekorasjon for å holde ting interessante! 

Alle produktene i Highland-serien er laget av krystallglass og har de vanlige kvalitetsattributtene til Nachtmann: høy klarhet og glans samt økt bruddmotstand som gir langvarig glede med Highland settet. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke settet utelukkende til whisky - brus eller hva du enn har lyst på kan også fungere bra ..

Karaffel:
Volum: 750 ml
Høyde: 240 mm
Diameter: 99 mm
Vekt: 1,96 kg 

Glass:
Volum: 345 ml
Høyde: 102 mm
Diameter: 75 mm
Vekt: 350 g

Materiale: Krystallglass

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna