Loading...

Monkey 47 Dry Gin FL 50

555,00 kr
Varenummer
9390

Beskrivelse

Monkey 47 Tørr Gin ;

Alkohol prosent: 47%
Innhold: 50 cl
Opprinnelse: Tyskland

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er en helt annen gin. Den inneholder for hele 47 planter, som er mye i forhold til de fleste andre Ginner, som inneholder mellom 6 og 10. Det totale listen over ingredienser er hemmelig, men for noen ingredienser inkluderer: einer, koriander frø, sitrongress, kaffir lime blader, sitron blomst, kvann blomst, jasmin, sitronskall, elderflower, lavendel og iris. Mange av ingrediensene er voksende i lokalområdet i Schwarzwald.

Alle ingrediensene gir en gin med smakstoner av blomster, sitrus og krydder som ingen andre gin kamp. Siden det er en gin fremragende smak, det kan virke litt overveldende, men sammensetningen gir et sluttresultat med en balansert og meget aromatisk smak.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er utrolig populær i gin verden og har både vunnet gull i gin kategori på World Spirits Award og International Wine and Spirits Competition London.

destillasjonsprosessen gjøres ved først å bløtlegge tyttebær i nøytral alkohol i 14 dager for å modne alkohol, for derved å bedre grep om blomst smaks. Deretter kan du legge til 47 planter som er dynket i 36 timer. Den omfattende destillasjon prosess, sammen med alle 47 planter bidra til å gi 47 Monkey sin komplekse smaken. Du kan nyte ginnen både med tonic eller slynge cocktailer, Martini og gimlets.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin produseres på en liten gård nær byen Eigeltingen i Tyskland. Destillert kalt Black Forest Distillers, og bak merket sier Alexander Stein som en conceptualist og Christoph Keller som Distillers. Stein hadde en forretningsidé, Christoph hadde et destilleri og sammen startet jakten på verdens beste gin. Det tok noen måneder, og 120 destillasjon før smaken var i skapet.

Historien om Monkey 47 har blitt markedsført som en gammel eventyrhistorie, men i virkeligheten betyr navnet & quot; ape & rsquo; fra en drøm av aper som conceptualist Alexander Stein hadde. Tallet 47 er avledet både fra alkoholinnhold på 47, men også antallet planter i ginnen.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna