Loading...

Monin Sirup Ristet Hasselnøtt / Ristet Hasselnøtt FL 70

Artikkelnummer
11213
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

139,00 NOK

Beskrivelse

Monin Sirup Ristet Hasselnøtt - Perfekt til Kaffe og Sjokolade

Monin Sirup Ristet Hasselnøtt er en deilig sirup med en kraftig hasselnøttsmak. Den er det perfekte tilbehøret til kaffen eller sjokoladen din og tilfører en røkt og ristet smak til drikkene dine.

Med intense toner av toffee og et ettersmak av nougat, vil denne sirupen gi drikkene dine en ekstra dimensjon av smak. Den er laget med nøye utvalgte ingredienser og ren rørsukker, noe som gjør den mer naturlig og velsmakende.

Monin Sirup Ristet Hasselnøtt er sterkt konsentrert, så du trenger bare å bruke en liten mengde for å oppnå ønsket smak. Den er perfekt å tilsette i is, lage iskaffe eller lage andre spesialdrikker som vil imponere gjestene dine.

Med en flaske på 70 cl får du rikelig med sirup til å eksperimentere med forskjellige oppskrifter og lage dine egne unike drikker. Prøv Monin Sirup Ristet Hasselnøtt i dag og opplev en enestående smaksopplevelse.

Land: Frankrike

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna