Loading...

Monin Sirup Bringebær / Bringebær FL 70

Artikkelnummer
16967
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

145,00 NOK

Beskrivelse

Monin sirup bringebær / bringebær

Alkohol : 0%
Innhold : 70 cl.
Land : Frankrike
De vanligste bringebærene er røde, men opprinnelig var alle bringebærene hvite. Legenden forteller at nymfen Ida en dag prøvde å plukke noen ville hvite bringebær for å roe guden Jupiter, som var i et raseri. Mens Ida plukket fruktene, kuttet hun seg på de skarpe bringebærbuskene, blodet hennes skulle ifølge myten ha farget bringebæren rødt.
Bringebær er hovedsakelig en vill frukt som har en tendens til å spre seg voldsomt hvis du ikke beskjærer bringebærbusken. Bringebær bør nytes for sin unike smak og tekstur, som Monin har overført til deres Monin Sirup Bringebær.
Monin Syrup Raspberry presenterer en veldig naturlig farge på bringebærjuice og en aroma av modne bringebær, ledsaget av en litt syrlig smak av bringebærgodteri.
Monin Syrup Raspberry kan nytes i en rekke te, brus, kaffe, cocktailer, smoothies og milkshakes, det er virkelig deilig i en blanding med for eksempel Monin Syrup Blackberry, som får frem en fantastisk smak.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna