Loading...

Modo Vanilje Sirup, PET FL 75

Artikkelnummer
470837
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

139,00 NOK

Beskrivelse

Modo Vanilje Sirup - Den Perfekte Tilføyelsen til Dine Favorittretter

Modo Vanilje Sirup er en deilig og allsidig sirup som kan brukes i cocktails, desserter og baking. Denne sirupen er perfekt for å tilføye en søt og delikat vaniljesmak til dine favorittretter.

Med en flaske på 75 cl har du rikelig med sirup for å eksperimentere og skape nye smaksopplevelser. Bruk den for å lage en forfriskende vanilje-cocktail, for å søte dine desserter eller for å tilføye en ekstra smak til dine bakverk.

En av våre favorittoppskrifter er Københavnerstang drinken. Denne drinken smaker akkurat som den ikoniske Københavnerstang isen, og Modo Vanilje Sirup er en viktig ingrediens i oppskriften. Bland 4 cl gin, 10 cl ananas brus og 3 cl Modo Vanilje Sirup sammen med isbiter, og du har en forfriskende og velsmakende drink.

Uansett om du er en erfaren bartender eller bare elsker å eksperimentere på kjøkkenet, vil Modo Vanilje Sirup være et fantastisk tillegg til din samling av ingredienser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna