Loading...

Modo Lakris Sirup, PET FL 75

Artikkelnummer
14875
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 139,00 NOK Regular Price 148,75 NOK
Spar 7% (10 NOK)
  • Pris pr stk m/6 stk: 131,00 NOK . Spar 6%

Beskrivelse

Modo Lakris Sirup - Den Perfekte Tilføyelsen til Dine Drikker og Dessert

Modo Lakris Sirup er en deilig alkoholfri sirup fra Finland. Den er laget av finsk lakris og har en søt og intens smak som vil tilføye en unik dimensjon til dine drikker og desserter.

Sirupen kommer i en PET-flaske med en kapasitet på 75 cl. Den mørke fargen på sirupen gir en flott farge til dine drikker og gjør dem enda mer innbydende.

Du kan nyte Modo Lakris Sirup i et bredt utvalg av drikker hvor du ønsker å tilføye en lakrissmak. Den kan også brukes for å gi ekstra smak til desserter, smoothies, kaffe og mye mer.

Med Modo Lakris Sirup kan du skape spennende og velsmakende kreasjoner som vil imponere gjestene dine og tilføye en finsk touch til oppskriftene dine.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna