Loading...

Modo Jordbærsirup, PET FL 75

Artikkelnummer
19638
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

135,00 NOK

Beskrivelse

Modo Jordbær Sirup - Legg til en Ren og Kraftig Smak til Drikkevarene Dine

Modo Jordbær Sirup er den perfekte måten å legge til en ren og kraftig smak til drikkevarene dine. Denne sirupen er enkel å bruke og kan brukes til å lage et bredt utvalg deilige drinker og cocktails.

Med en flaske på 75 cl har du nok sirup til å eksperimentere med ulike oppskrifter og finne din favoritt. Denne sirupen er laget av Modo og er kjent for sin høye kvalitet og autentiske smak.

Prøv for eksempel en Jordbær Gin Hass ved å blande 4 cl gin, 10 cl sitronbrus og 2 cl Modo Jordbær Sirup. Denne forfriskende og velsmakende drinken er perfekt for sommerkvelder eller som en festlig velkomstdrink.

Uansett om du er en erfaren bartender eller bare elsker å eksperimentere med ulike smakskombinasjoner hjemme, vil Modo Jordbær Sirup helt sikkert imponere med sin rene og kraftige smak.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna