Loading...

Mixology cocktailglass 4 stk. klar - 22,5 cl

Artikkelnummer
18275
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

628,75 NOK

Beskrivelse

Mixology Cocktailglass - Perfekt for Festlige Cocktails

Dette settet med 4 Mixology cocktailglass er det ideelle valget for dine festlige og fargerike cocktails. Glassene er laget av krystallglass fra Luigi Bormioli og har en rommål på 22,5 cl. Med en høyde på 14 cm og en kapasitet på 22 cl er de perfekte for å servere dine favorittcocktails.

Luigi Bormioli har brukt sin innovative glass-teknologi for å skape SON.hyx® krystallglass, som er ekstremt holdbare og motstandsdyktige. Glassene er helt transparente og gir en ekte gjengivelse av cocktailens farge og substans.

Med økt holdbarhet på kanten og tynne stilker, samt forsterkning med titan, er disse cocktailglassene både elegante og robuste. De kan vaskes i oppvaskmaskinen opptil 1.000 ganger uten å miste sin glans og klarhet.

Den medfølgende gaveesken gjør dette settet til en perfekt gave for enhver cocktailentusiast. Og med en garanti på 25 år som dekker skår, misfarging og skygger som følge av maskinvask, kan du være sikker på at disse cocktailglassene vil bringe glede i mange år fremover.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna