Loading...

Mikser barsett

Artikkelnummer
15368
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

208,75 NOK

Beskrivelse

Mixer barsæt - Perfekt for å lage deilige cocktails

Dette mixer barsættet er det ultimate verktøyet for å lage profesjonelle cocktails. Uansett om du er amatør eller profesjonell, vil dette settet fra Barlife oppfylle alle dine behov. Med dette settet får du alt du trenger for å lage deilige cocktails.

Settet inneholder en 3-delt shaker som gjør det enkelt å blande ingrediensene sammen. En cocktail strainer sikrer at du kan filtrere ut de faste ingrediensene som muddleren har knust. Med en 2-4cl jigger kan du enkelt og nøyaktig måle væskene dine. En is-tang gjør det enkelt å tilsette is til drinkene dine, og en muddler i plast hjelper med å knuse ingrediensene. En barskje med muddler er perfekt for å røre drinkene dine, og en speedåpner gjør det enkelt å åpne flasker.

Alle redskapene i dette settet er av høyeste kvalitet og laget av rustfritt stål. Settet er i en elegant sølvfarge som vil se bra ut i enhver bar eller kjøkken. Du kan kjøpe alle redskapene separat, men ved å kjøpe dette pakketilbudet kan du spare penger.

Uansett om du er en erfaren bartender eller bare elsker å lage cocktails hjemme, vil dette mixer barsettet være et uunnværlig verktøy.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna