Loading...

Mexskeletons Decanter & 4 Shot Glas - Blå M. Sombrero

Artikkelnummer
675907
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 2199,00  NOK Regular Price 2679,00  NOK
Spar 18% (480 NOK)

Beskrivelse

Mexskeletons Karaffel & 4 Shotglass - Blå Med Sombrero

Dette unike karaffelsettet fra Mexskeletons er en kunst i seg selv. Håndlaget av dyktige håndverkere i Mexico, tar det mange timer å skape det detaljerte designet av denne flasken og shotglassene. Flaskens hode er formet som et kranium laget av leire og er signert av kunstneren.

Denne flasken er ikke bare en dekorasjon, men den kan også brukes til å oppbevare hvilken som helst ønsket væske. Med en kapasitet på 750 ml (25 oz) kan du fylle den med din favorittspiritus eller væske. Flasken leveres med en kork, slik at du enkelt kan fylle den på nytt.

Settet inkluderer også 4 shotglass, som hver rommer 2 oz (60 ml). Disse glassene er perfekte for å servere shots eller mindre mengder av dine favorittdrikker.

I tillegg til karaffel og shotglass inkluderer settet også en sombrero, som legger til en morsom og festlig stemning til drinkene dine.

Dette karaffelsettet er ikke bare et vakkert kunstverk, men også et praktisk verktøy for å servere og oppbevare dine favorittdrikker.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna