RAW

RAW blendere bruker høyhastighetsblader til å blande ingrediensene sammen på en mer intens måte enn omrøring. Dette resulterer i en mer homogen blanding og en jevn konsistens, som er spesielt viktig for cocktails som inneholder ingredienser som vanligvis ikke kan blandes sammen, som fersk frukt eller nøtter. Hvis du er interessert, kan du lese mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. RAW Blender X 2.5 Turbo Silver 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.S by Raw Blende color Sølv
  RAW Blender X 2.5 Turbo Silver 2.5HP 2.2L
  3298,75  NOK
 2. RAW Blender X 2.5 Turbo Gold 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.G by Raw Blende color Guld
  RAW Blender X 2.5 Turbo Gold 2.5HP 2.2L
  3098,75  NOK
 3. RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W berøringsskjerm Svart RAWQ3.0 by Raw Blende color Svart
  RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W berøringsskjerm Svart
  4218,75  NOK
 4. RAW Blender X 2.5 Turbo Black 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.B by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X 2.5 Turbo Black 2.5HP 2.2L
  2398,75  NOK
 5. RAW Blender X 2.5 Turbo Red 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.R by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X 2.5 Turbo Red 2.5HP 2.2L
  3998,75  NOK
 6. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Sølv RAWF2.5.S by Raw Blende color Sølv
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Sølv
  3998,75  NOK
 7. RAW Blender X5800 2,5HK 2,5L 1800W Svart RAWX5800.B by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X5800 2,5HK 2,5L 1800W Svart
  6428,75  NOK
 8. RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort RAWX6000B3,6 by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort
  9548,75  NOK
 9. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Hvit RAWF2.5.W by Raw Blende color Hvit
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Hvit
  3998,75  NOK
Set Ascending Direction

Hva gjør RAW-blenderen så spesiell?

Det som virkelig skiller RAW-blenderen fra den mer tradisjonelle blenderen, er den enorme kraften som ligger i motoren. Den har gjerne opptil 4 hestekrefter og et utrolig høyt antall omdreininger per minutt.

Hvis vi skal gi RAW Blender en anmeldelse, så passer den utrolig godt til deg som ønsker å få med så mange mineraler og vitaminer som mulig. På grunn av den høye kraften så har RAW blenderen evnen til å bryte ned celleveggen i frukt og grønnsaker, noe som nettopp frigjør et høyere innhold av vitaminer og mineraler.

Du kan altså enkelt blende harde matvarer uten å bekymre deg for at motoren bryter sammen. Dessuten er disse blenderne utstyrt med motstandsdyktige gummiføtter som gjør blenderen sklisikker når du blender matvarene dine.

Med blenderen følger det selvfølgelig med en RAW Blender Kanne, som varierer i størrelse avhengig av størrelsen på den spesifikke blenderen.

Best i RAW Pro Blender test

Det finnes utallige modeller innenfor den fantastiske verden av Raw Blendere. Ofte kan du se størrelsen og kraften som ligger i de forskjellige modellene, da de beskrives som: RAW Blender Pro x1500, RAW Blender x1300 eller RAW Pro Blender x6000, for å nevne noen eksempler.

En av de mer populære modellene er den såkalte RAW Blender - x2,5 Turbo. Vi selger den i mange forskjellige farger, så hvis det er en RAW Blender – x2,5 Turbo som du ønsker, så trenger du ikke å holde deg tilbake fordi du ikke finner en stil som passer dine behov.

Hvis vi skal gi våre anbefalinger, så vil du få mye verdi for pengene med en RAW Blender – x2,5 Turbo. Både hvis du har tenkt å bruke den som en vanlig kjøkkenmaskin, men også hvis du spesifikt ønsker å bruke den som en barmaskin.

Bruk RAW Blenderen til å lage deilig og variert mat

En av de beste tingene du kan gjøre for helsen din er å spise variert mat. Jo flere forskjellige matvarer du spiser, desto sunnere vil du være.

En måte du kan oppnå dette på er ved hjelp av en RAW Pro Blender, som gjør det litt enklere å lage deilig og variert mat.

Noe som flere og flere velger i stedet for en klassisk snack, er en smoothie. Aldri før har så mange mennesker spist frukt i flytende form, og det kan sees på den generelle helsen, da smoothies er en god kilde til næring og vitaminer.

Alt du trenger er en Wilfa Raw Fuel Blender, og hvis du uansett skal kjøpe en, kan du like gjerne kjøpe en av de virkelig gode, som har mange forskjellige funksjoner og en veldig sterk motor. Wilfa RAW Fuel Blender har blitt mottatt utrolig positivt i tester, og kan definitivt sies å høre til kategorien for profesjonell blender. Den er laget i rustfritt stål og kan holde i mange år.

Hvis du skal lage en smoothie med en  Raw Turbo Slowstart Blender, trenger du ikke å vente mer enn et par sekunder før du har en deilig, vakker og sunn smoothie. Der du kanskje tidligere har vært tilbøyelig til å spise en müslibar eller en enkelt frukt, kan du nå få enda flere frukter på én gang, noe som vil være bra for helsen.

Det er også en virkelig god måte å få en ekstra energiboost på, da det vil gi blodsukkeret ditt et skikkelig løft som vil få deg til å yte bedre.

RAW Blenderen er bra for mer enn bare smoothies

Det er ikke bare smoothies du kan lage med en RAW Blender. Det finnes også mange andre ting du kan lage. Hvis vi holder oss innenfor den sunnere kategorien, kan du lage mange deilige supper ved hjelp av denne blenderen.

Du kan bare blande favorittgrønnsakene dine, varme dem opp og snart har du en deilig suppe du vil nyte. For eksempel kan du lage en klassisk tomatsuppe som du kan krydre med en god dose fløte for å få alt til å smake enda bedre.

Du vil også trenge mange deilige krydderier som du kan bare helle i blenderen, og så vil det blandes sammen med alle grønnsakene.

En RAW blender er også en veldig god ting å ha til drinker. Mange mennesker tror at en god jordbær daiquiri er noe man nyter på en bar fordi det er noe man ikke kan lage selv. Det er langt fra sannheten. Har du en god RAW Blender, er det ingen sak å lage en daiquiri, og det spiller ingen rolle hvilken type det er. Husk selvfølgelig alltid å servere i et flott Daiquiri-glass.

Hvis du har barn, vet du hvor mye arbeid det kan være å lage mat til hele familien. Men med en RAW blender x6000, blir det mye enklere, for du kan bare velge noen sunne matvarer som du kan blande og deretter varme litt og servere for barnet ditt. Her er det spesielt gulrøtter som er veldig populært å gi til barn, men mange andre grønnsaker kan være en deilig ting å gi.

Brokkoli er en flott grønnsak som de fleste barn også liker, hvis du bare blender den og også legger til andre grønnsaker.

Som du kan lese, er mulighetene nesten uendelige når du først har begynt på ditt RAW Blender-eventyr. Det er en fantastisk følelse å oppleve den imponerende kraften som blenderen legger for dagen når den blander ingrediensene sammen på en mer intens måte enn omrøring.

Du vil raskt oppdage at en RAW blender kan brukes til mye mer enn å lage smoothies. Du kan også eksperimentere med å lage deilige supper, dipper, dressinger, sauser og mye mer. De mange mulighetene vil snart innta kroppen din og sette et sunnere preg på hverdagen din, da du vil kunne tilsette flere sunne ingredienser i kostholdet ditt.

Så ikke nøl med å ta tak i ditt RAW Blender eventyr. La kreativiteten din få fritt spillerom og eksperimenter med forskjellige ingredienser og oppskrifter. Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna