Eclat / Longchamp

Eclat/Longchamp

Drikk i stil med LongchampLuk øynene og forestill deg at du er i en gammel film og et cocktail party der kvinner har pels og lange sigarett holdere mens menn har fine dresser og sigarer. Glassene de drikker av vil trolig ligne de glass som du kan få fra Longchamp, som bare ser ut som noe fra en gammel film fra 1920-tallet. les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Longchamp vannkanne 1,5L L9760 by Eclat color Svart
  Longchamp vannkanne 1,5L
  448,75 NOK
 2. Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk) L9742 by Eclat color Svart
  Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk)
  629,00 NOK
 3. Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk) L9744 by Eclat color Hvit
  Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk)
  628,75 NOK
 4. Krystallvase 27cm LADY DIAMOND L9752 by Eclat color Svart
  Krystallvase 27cm LADY DIAMOND
  538,75 NOK
 5. Vannkopp Krystall 36cl LADY DIAMOND (6stk) L9746 by Eclat color Svart
  Vannkopp Krystall 36cl LADY DIAMOND (6stk)
  519,00 NOK
 6. Krystalbolle 36cm LADY DIAMOND L9792 by Eclat color Svart
  Krystalbolle 36cm LADY DIAMOND
  128,75 NOK
Set Ascending Direction

Det unike krystallmønsteret

De er vakre med sin krystall mønster som er kjent fra den klassiske krystallglass, som så mange liker å nyte vin i.

Med tid Longchamp blitt en merkevare som har akkurat kjent for å lage denne type glass som da er noe som mange andre har begynt å gjøre. Plassen krystall mønster er et mønster som du ser på mye glass for tiden, og det var bare Longchamp som var en av de merkene som gjorde denne måten å bli virkelig utstort.

De forskjellige glasstypene

En av glass, som du kan få fra Longchamp champagne glass. Dette glasset er forskjellig fra den klassiske champagne glasset som det er formet annerledes. Hvor den klassiske champagneglass går ut i midten og inn i både bunn og topp deretter Longchamp champagne glass litt annerledes. For dette glasset går ut for både topp og bunn. Det gjør det ser vesentlig forskjellig fra den klassiske champagne glass, men noe det har til felles med den klassiske er at det er lang og tynn og har en liten og kort fot. Ved foten er en fin touch av noen baller som gjør foten ser enda penere.

I champagneglass med rund bunn er krystallmønster som gjør at glasset ser ut som ren diamant, og det vil sikkert gjøre det champagne røyke enda enklere enn normalt fordi det rett og slett er så appetitvækkende.

Longchamp også lage forskjellige vinglass, og du kan både finne glass som passer rødvin og hvitvin. Røde vinglass er selvfølgelig litt større enn hvite vinglass ellers de ligner hverandre i forvirring.

Krystall mønsteret er akkurat som det gjelder champagne glass i bunnen av seg selv rundt glasset og også på stammen av hvitvin og røde vinglass er fine detaljer, noe som gjør det også blir et unikt uttrykk.

Også cognac glass er noe som Longchamp gjør og her snakker om et glass med vesentlig forskjellige dimensjoner enn både champagneglass og vinglass.

Det er sant konjakk glass, er det veldig rund og vesentlig bredere enn vinglass. Cognac glass fra Longchamp Men i likhet med andre glass, er det vakre krystall mønster, noe som gjør dem ser veldig unikt ut.

Cognac glass fra Longchamp kommer i en pakke som består av seks avsnitt. Så du kan ha fem gjester og nyte cognac. I glasset, kan man ha 32 cl konjakk, noe som tilsvarer et vanlig glass av denne type.

Til noen cocktail bør selvfølgelig ha en is verdiområde slik at de forblir kalde drikker. Longchamp har også gjort en isbøtte som har krystall mønster på seg selv, og dermed kan du lagre en masse is, som du kan bruke for drinker.

Den har et håndtak slik at du kan bære den fra ett sted til et annet uten å få kalde hender. Denne isen bøtte vil pynte mye på bordet fordi det er så fancy selv. Og med isbiter inni den vil nesten være lik som du har en hel bøtte full av diamanter.

Du må gjøre cocktails, må du selvsagt ha rett glass, som også er noe ut kan ta fra Longchamp. Fordi du kan finne klassiske vannglass, som er meget godt egnet for lange drinker, som er noe de fleste liker. Det finnes utallige drinker så uansett hvem gjestene er, bør du sannsynligvis kunne ha gjort en god drink.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna