Loading...

Manuell juicer profesjonell type - Cancan 0103

Artikkelnummer
12494
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2429,00  NOK
Out of stock

Beskrivelse

Smart og effektiv manuell juicer profesjonell type - Cancan 0103

Denne manuelle juicepressen er ideell for å presse sitrusfrukter og granatepler. Takket være innflytelsen får du betydelig mer juice enn fra mindre sitruspresser. Samtidig kommer mindre bitre ingredienser inn i drikken enn det som er tilfelle med elektriske roterende juicepresser.

Egenskaper:
- avtakbar kjegle, bolle og dryppbrett for enkel rengjøring
bevegelig dryppbrett for en ren arbeidsplass
sklisikre føtter for optimal tilstand
kjegle med integrert sil
- låsesystem for kjegle og bolle

Bruk denne manuelle juicepressen til å presse appelsiner, sitroner, grapefrukt og til og med granateple med liten anstrengelse og maksimalt utbytte! Glasset, koppen eller shakeren plasseres rett under pressen (maks. Høyde 19 cm).

Kegle og bolle er laget av rustfritt stål og kan fjernes hver for seg for rengjøring. Du kan også låse dem med en liten vri slik at de ikke blir fanget på frukten. Bollen har en indre diameter på 10 cm. Keglen fungerer også som en sil, slik at ingen frø eller masse når frem til gjesteglasset.
Når det ikke er plassert noe glass under juicepresseren, må du vri dryppebrettet for å holde arbeidsområdet rent. Dryppebrettet av svart plast er montert på en svingbar metallbjelke og kan raskt og enkelt tas ut for tømming og rengjøring.

Les bruksanvisningen før du bruker juicepressen.
Høyde lukket (cm): 55,0
Åpen høyde (cm): 65,0
Bredde (cm): 18,0
Dybde (cm): 33,0
Materiale: rustfritt stål, metall, plast
Farge: svart, sølv
Vekt (kg): 5,5
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna