Loading...

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec FL 75

Artikkelnummer
10529
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

995,00 NOK

Beskrivelse

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec - Perfekt for søte og lette retter

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec er en utmerket champagne som er ideell å servere sammen med søte og lette retter. Den passer spesielt godt til kaker og komplementerer også sørasiatisk mat og franske oster på en fantastisk måte. Server den ved en temperatur mellom 6 og 8 grader for å fremheve dens rikdom og dybde.

Denne champagnen har en intens og rik duft som åpner opp for toner av tørket frukt, mandler og hasselnøtter, samt grillet og ristet aroma. Etter flere års lagring i flasken vil duften utvikle seg og gi noter av honning og ananasjuice.

Smaksopplevelsen av denne champagnen er rund og generøs. Den er varm og rik i munnen og har en dominerende rundhet som vil glede enhver champagnelsker.

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec er laget av en blanding av druesortene Chardonnay (45%), Pinot Noir (35%) og Pinot Meunier (20%). Denne kombinasjonen av druer gir champagnen sin karakteristiske smak og kompleksitet.

Med en innholdsstørrelse på 75 cl er denne champagnen perfekt å dele med venner og familie ved spesielle anledninger eller for å nyte en kveld i godt selskap.

Bestill din flaske Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec i dag og opplev den fortryllende smaken av denne eksklusive champagnen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna