Loading...

Laurent-Perrier Champagne Brut FL 75

Artikkelnummer
9358
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1198,75  NOK

Beskrivelse

Laurent-Perrier Champagne Brut

Alkohol : 12%
Innhold : 75 cl.
Land : Frankrike
Druetyper : Chardonnay: 50%, Pinot Noir: 35%, Pinot Meunier: 15%
Med sin sammensetning, som er preget av en høy andel Chardonnay, har Laurent-Perrier Brut blitt husets signaturstil. Det gir friskhet, letthet og eleganse. Den viser konsekvent de essensielle egenskapene som Laurent-Perrier ønsker.
Laurent-Perrier velger druene med spesiell forsiktighet. De høstes manuelt, og bare det beste av presset juice brukes videre i fremstillingen.
Laurent-Perrier Brut har en frisk, delikat farge. Den er vakker i seg selv med en lys gullfarge.
En delikat og balansert friskhet, blomsterlignende toner som minner om parfyme, smelter sammen til en deilig harmonisk duft. Denne naturlig elegante estetikken avslører seg litt etter litt, og kombinerer toner av sitrus og steinfrukt med en ren kremaktig tekstur.
Fylde, finesse og friskhet kombineres for å oppnå en bemerkelsesverdig balanse, i en serie med stadig skiftende smakopplevelser, samt en lang og tilfredsstillende finish.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna