Loading...

Krus med håndtak - 350ml

Artikkelnummer
9688
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

69,00 NOK

Beskrivelse

Moscow Mule Krus - Det Perfekte Krus til Den Populære Drink

Dette moscow mule krus er det ideelle valget for å nyte den populære drinken. Kruset er laget av aluminium eller et annet tynt metallmateriale, noe som gir det en autentisk og stilfull følelse. Den sølvfargede finishen legger til et elegant preg på drikkeopplevelsen din.

For å lage en deilig moscow mule, må du blande 50 ml vodka, 12,5 ml limesaft, 6 ml sukkersirup og en liten mengde angostura bitter. Disse ingrediensene skaper en forfriskende og velsmakende cocktail som vennene dine vil elske. Du kan også eksperimentere med andre drinker og servere dem i dette moscow mule kruset.

Med dette moscow mule kruset kan du introdusere vennene dine for denne spennende cocktailen. Denne drinken er fortsatt relativt ny, så vennene dine vil sannsynligvis ikke kjenne den. Ved å servere den i dette stilfulle kruset vil du skape en minneverdig opplevelse for dem.

Uansett om du er en erfaren bartender eller bare elsker å blande drinker hjemme, er dette moscow mule kruset et must-have i samlingen din. Prøv det i dag og imponer gjestene dine med dine spesielle cocktails!

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna