Loading...

Koziol Connect Cup S 190ml (4 stk.) - Dessert Sand

Artikkelnummer
649881
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

188,75 NOK

Beskrivelse

Koziol Connect Cup S - Det perfekte valget for dessert

Disse Koziol Connect Cup S-koppene er ideelle for servering av desserter. Med en kapasitet på 190 ml er de perfekte for små porsjoner av din favorittdessert. Koppene er laget av termoplast, som er et 100% naturlig produkt. Termoplasten er produsert ved hjelp av brukt frityrolje, noe som gjør dem miljøvennlige og bærekraftige.

Denne pakken inneholder 4 kopper i fargen Dessert Sand, som gir en naturlig og elegant touch til borddekkingen din. Koppene er også fri for BPA, melamin og bambus, noe som gjør dem trygge å bruke for både barn og voksne.

En annen fordel med disse koppene er at de tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Du kan varme opp dessertene dine i mikrobølgeovnen og deretter enkelt rengjøre koppene i oppvaskmaskinen. Med en maksimal effekt på 360W og en maksimal temperatur på 60 grader er de trygge å bruke både i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Med Koziol Connect Cup S kan du nyte dessertene dine med stil og samtidig være sikker på at du bruker produkter av høy kvalitet og bærekraftighet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna