Loading...

Koziol Connect Cup S 190ml (4 stk.) - Askegrå

Artikkelnummer
649882
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 169,00 NOK Regular Price 265,00 NOK
Spar 36% (96 NOK)
In stock

Beskrivelse

Koziol Connect Cup S - Praktiske og Miljøvennlige Kopper

Disse Koziol Connect Cup S koppene er perfekte for både barn og voksen. Med en kapasitet på 190 ml er de ideelle for servering av varme drikker som kaffe, te eller varm kakao. Den vakre Ash Grey fargen gir et moderne preg til borddekkingen din.

Det beste med disse koppene er at de er laget av 100% naturlige materialer og er fri for BPA, melamin og bambus. Termoplasten som brukes til å lage koppene er faktisk laget av brukt frityrolje, noe som gjør dem til et miljøvennlig valg.

I tillegg kommer treet som brukes til koppens håndtak fra overskuddstre fra skogbruk og avfallstre fra papirfabrikker. Dette sikrer at ingen trær blir felt spesifikt for produksjonen av disse koppene.

Disse Koziol Connect Cup S koppene er også praktiske, da de tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin (opptil 360W og 60 grader). Dette gjør dem enkle å rengjøre og bruke i hverdagen.

Velg disse miljøvennlige og praktiske koppene til hjemmet ditt eller som en gave til en venn eller familiemedlem.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna