Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Køkkentilbehør - Flotte kurve og tekander i bedste kvalitet!
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Kjøkken

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
for å lage drinker og en bartender er så mye mer enn bare å riste noen drinker sammen, det handler om smak, sanser og inntrykk av at verden kan gi, og her kan du begynne i sitt kjøkken.

A kjøkken kan brukes for en bar

Det er mange som velger å ha et hull i veggen mellom stue og kjøkken, og hvis du har dette, du har opprettet det perfekte stedet å ha en bar. For hvis hullet er akkurat på høyden av overkroppen kan gjøre dette hullet i en bardisk og dermed kan gjøre ens kjøkkenet til en bar. På den annen side, inne i rommet kan deretter plassere noen høye krakker og plutselig har du en unnskyldning for å kjøpe enda flere ingot relaterte elementer for hennes kjøkken. For nå er det ikke lenger bare et kjøkken, men du har en full bar. Det passer veldig godt med hva man faktisk har i sitt kjøkken, som er først og fremst ulike barting at du har på kjøkkenet, fordi det ikke er plass andre steder.  

En blender i et kjøkken er ideell for drinker

Det er få ting som er så bra å bruke for mange ulike formål, for eksempel den kjente og kjære blender, så mange mennesker har i sitt kjøkken. Det er blant annet gode til å lage suppe med, i tillegg kan du lage deilige og sunne smoothies. Men det er ikke bare i den klassiske kjøkken som du kan bruke en blender. For også når det kommer til alkohol og alkohol avdelingen kan bruke en blender til mange ting. Spesielt hvis du har til å lage deilig, kald drikke som krever knust is. Så det er så enkelt, at du bare kan gå ut i hennes kjøkken, hakke og kutte ingrediensene nå engang trenger, i blender, trykker på start, og i løpet av sekunder har du de mest delikate kalde drikker.

glass, som kan finnes i kjøkken, kan også brukes i bar

På kjøkkenet har et bredt spekter av glass, og disse brillene er flott å bruke for juice, vann og brus, men de kan også brukes i baren. For det store vannglass er ofte innlysende å bruke for høye drinker og stor kaffe glass du har kan også brukes for drinker. Så tømme kjøkkenet for glass, hvis du er i en våt kveld der bør brukes all bar utstyr fordi du lovet vennene dine, har du sannsynligvis bør være å bli bartending i kveld.

containere fra kjøkkenet kan brukes for snacks

Alle mennesker har flere skåler og beholdere på kjøkkenet, kanskje ment for en salat eller lignende. Men i tillegg kan de også lett brukes i forbindelse med en fest hvis du må handle bartender. For en ekte bardisk må alltid være litt snacks som det skal ha like, kan du ta av. Og disse snacks er for eksempel servert en bolle, som faktisk er ment for sjokolade eller godteri. Chips og større og mer luftige snacks kan snedig servert en salat bolle og pretzels kan være tjent med en vanlig glass, som du også kan finne på kjøkkenet. Hvis du inviterer folk til en litt sunnere partiet kan også bruke glass fra kjøkkenet for å tjene gulrot pinner eller agurk pinner. Og i små skåler kan berøre en fettfattig dressing sammen gjorde shunning eller andre magre meieriprodukter.