Skærebræt

Skjær gjennom med forskjellige skjærebrett

i et kjøkken er det ikke benektes at noen ganger må kutte forskjellige ting. Dette er fordi de skjærende ting ut er en av de viktigste i et kjøkken og selv om du bare gjøre litt enkel mat må sannsynligvis et skjærebrett. På denne siden kan vi tilby deg mange forskjellige skjærebrett, slik at garantien er noe som du kan bruke. Det er begge typer, som er laget av plast og tre, som har forskjellige fordeler.


folk flest ofte trenger å kutte brød i skiver, som får stygge hvis du gjør det riktig på kjøkkenbordet som det vil sette merker på den. I motsetning vil ha stor nytte av et skjærebrett som å kutte sine brøt ut på en måte som gjør at kjøkkenet ikke er skadet og deretter brødsmuler ende opp et annet sted enn på kjøkkenbordet og kjøkkengulvet. En skjærebrett som vi kan tilby på dette nettstedet er ikke bare et skjærebrett, men er også en brødboks. For man trenger å kutte brød har trolig også trenger å lagre brødet på ett sted, og for dette formålet er en brødboksen helt ideelt. Det er så smart at selve skjærebrett lokk på den samme brødboks, slik at du kjøper faktisk både AT & eacute; n gang. Kontanter og styret er begge laget av tre, som er et vakkert materiale når det gjelder brød. Mer presist, til treet-type aske, som bare har kjent være bra for kjøkken og interiør generelt. Du kan få boksen med skjærebrett i forskjellige størrelser, slik at du kan velge riktig for hvor mye brød må du ha lagret hjemme.


Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe et brød boks med skjærebrett når du kan kjøpe skjærebrett som fungerer i seg selv og ikke har noen ekstra funksjoner. Det kan være bra hvis du ofte kuttet ting siden i dette tilfellet er bare et skjærebrett du trenger. Er det spesielt for grønnsaker og løk, trenger du et skjærebrett, kan det være en god idé å velge et skjærebrett som er laget av plast. Det er fordi lukten og smaken kan lettere vaskes ut på en plastskjærebrett enn ett laget av tre. På denne siden vil du finne mange forskjellige skjærebrett laget av materialet polypropylen, som rett og slett vil kalle plast hvis du ikke vet så mye om ulike materialer. Det fine med disse skjærebrett er at det er en liten kant rundt som fanger juice, vegetabilske juice og andre juicer som kommer fra det du kuttet. Disse skjærebrett er tilgjengelig i hvitt og svart, og du kan velge å ha forskjellige farger, slik at du vet hva du kutte på de ulike skjærebrett.


Du finner også mer tradisjonelle skjærebrett, laget av tre, som mange av våre kunder bruker. Er du på utkikk etter et skjærebrett i en stor størrelse, vil du blant annet kunne finne virkelig gode skjærebrett blant de som er laget av tre. Det er også denne typen træskærebræt i mindre størrelser hvis du ikke trenger en merkevare så mye. smart ved denne skjærebrett er at det er en ramme rundt den, som er skjev, noe som gjør juice og andre røyke ned til den ene side. Det er noe du sjelden ser, noe som kan virke litt rart, det fungerer veldig bra og er noe matlaging entusiast vil elske fordi det vil gjøre hele matlaging opplevelsen mye bedre.

Set Descending Direction
Page
 1. Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm) 1242
  Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm)
  134,00 kr
 2. 20%
  SALE
  Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm BTBL3694
  Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm
  Special Price 75,00 kr Regular Price 94,00 kr
 3. Laguiole Kniv og skærebræt 40268750
  Laguiole Kniv og skærebræt
  623,00 kr
 4. Laguiole Ostebræt med ostekniv 40268541
  Laguiole Ostebræt med ostekniv
  609,00 kr
 5. LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv 40268891
  LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv
  650,00 kr
 6. Laguiole Ostesæt med bræt og knive 40268057
  Laguiole Ostesæt med bræt og knive
  880,00 kr
 7. Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus 40268416
  Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus
  541,00 kr
 8. 29%
  SALE
  Serverings bræt - Akacietræ 11186
  Serverings bræt - Akacietræ
  Special Price 338,00 kr Regular Price 473,00 kr
 9. Serveringsbræt m/sump - Eg 51455001
  Serveringsbræt m/sump - Eg
  1 220,00 kr
 10. Serveringsbræt - ubehandlet eg 29 x 12 x 1,2 cm 51455010
  Serveringsbræt - ubehandlet eg 29 x 12 x 1,2 cm
  297,00 kr
Set Descending Direction
Page

Skærebræt træ eller plast

Hvis du skal bruge dit bræt til løg, marinader eller citrusfrugter, er skærebræt i plast at foretrække. Farve og smag kan ikke trænge ned i plastik. Derfor bliver rengøringen markant hurtigere. Det er smart, hvis der skal skære forskellige ting på brættet lige efter hinanden. Alle vores plastikudgaver er ligeledes lavet til at kunne klare en tur i opvaskemaskinen. Vores udgaver i træ har en god højde, og bruges primært til at skære brød på. Flere af modellerne har en lille rende rundt på brættet, eller har indbygget et lille fald. Det er smart hvis man skærer kød på brættet. Her vil alt væske og blod samle sig, så det ikke løber ud på bordet. Skærebræt træ er udført i flot kvalitet, så de kan ligeledes bruges som serveringsbræt til oste, tapas og lignende.

 

Vælg rette størrelse på dit skærebræt

Når du skal vælge dit nye skærebræt, er det vigtigt at vurdere på, hvad det skal bruges til, og hvor meget plads det må fylde. I et lille køkken eller bar, kan det være nødvendigt, at anvende et mindre bræt. Når det skal gemmes væk, er det ligeledes vigtigt at tænke på, hvor langt og højt skærebrættet må være. Vores største udgave er 50 centimeter langt, og det er derfor ikke alle skuffer, som det kan være i. Højden på selve brættet skal også tages i betragtning. Skal det kunne passe ned i en holder, eller ligge i en lav skuffe, dur det ikke, at vælge en høj model. Her vil det være bedre med en lav udgave. I vores sortiment finder du høje skærebrætter med en rende til blod og saft. Renden opsamler eventuel væske og blod, hvis der skæres kød på brættet. 

 

Skærebræt prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Skærebræt hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna