Rivejern

Et rivejern for alle situationer Et rivejern bør være en del av det grunnleggende kjøkkenutstyret i ditt kjøkken. Den kan brukes til en rekke retter og desserter. Det er mange forskjellige versjoner på markedet, og vårt utvalg inkluderer de fleste. Vi har valgt å forhandle de beste merkene på markedet fordi skarphet og holdbarhet er avgjørende. Finn ditt favoritt rivejern eller lese mer om de her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. MINI PYRAMIDE RIVEJERN ST71077
  MINI PYRAMIDE RIVEJERN
  84,00 kr
 2. 29%
  SALE
  Caso Multi Rivejern CRX3 CS1766
  Caso Multi Rivejern CRX3
  Special Price 607,00 kr Regular Price 851,00 kr
 3. Rivejern RazorTech RT40 Fin LU220140
  Rivejern RazorTech RT40 Fin
  145,00 kr
 4. 0%
  SALE
  TANGO RT40 Rivejern Duo fin+middel LU240110
  TANGO RT40 Rivejern Duo fin+middel
  120,00 kr
 5. 9%
  SALE
  RIVEJERN SLICER, ERGO ST77075
  RIVEJERN SLICER, ERGO
  Special Price 110,00 kr Regular Price 120,00 kr
 6. Laguiole Rivejern 40268365
  Laguiole Rivejern
  364,00 kr
 7. TANGO RT34 Rivejern Middel LU240230
  TANGO RT34 Rivejern Middel
  133,00 kr
 8. 44%
  SALE
  Muskat & Spice rivejern BTBL3669
  Muskat & Spice rivejern
  Special Price 47,00 kr Regular Price 84,00 kr
 9. 0%
  SALE
  PYRAMIDE RIVEJERN ST71074
  PYRAMIDE RIVEJERN
  120,00 kr
 10. 0%
  SALE
  RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO ST77072
  RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO
  120,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Parmesan rivejern mange har opplevd sitter i en italiensk restaurant der kelneren spør om du vil ha litt parmesan på høyre side. Det er klassisk italiensk, og du kan gjøre det samme for dine gjester. Det krever bare rett parmesan rivejern. Egentlig er det en modell som bare er laget for å rive parmesan. Som parmesan er relativt vanskelig, det krever likevel en jern i god kvalitet. Det må ha styrke og skarphet, slik at den enkelt skjærer gjennom osten. Hvor stort flak du ønsker å rive, er smak. Noen ønsker litt større flak, mens andre foretrekker det ganske finrevet. I vårt sortiment finner du ulike modeller, og noen av dem kan rive størrelser. Den klassiske Parmesan rivejern er en med et håndtak slik at den kan holde over en plate. Micro rivejernVi har forskjellige former, forskjellige modeller og jern med ulike funksjoner. En av de merkene er Micro rivejern. Micro er et amerikansk merke som raskt har vunnet terreng over hele verden. Micro rivejern er ekstremt holdbare, og har vært gjennom flere holdbarhetstester før de kommer på markedet. På denne siden finner du blant annet den velkjente avlange modell. De siste årene har de utvidet utvalg av flere forskjellige modeller. De fleste er håndholdt, og det er både smart og enkelt hvis du har noe ned i en kjele eller bolle. Micro Plane rivejern er også tilgjengelig i modeller som har forskjellig grovhet av et strykejern. Det gjør det enda mer nyttig for ulike situasjoner. Uansett hvilken modell du velger, er du garantert en skarphet som få andre merker kan levere. klassisk rivejernEr du mer interessert i en klassisk rivejern, er selvfølgelig også i vårt sortiment. Du vil finne gode modeller fra blant annet Razortech. Razortech har utviklet et rivejern, som har to sider, og foldes ut for å danne en trekant. Dette betyr at riving kan komme fra to sider. Du har sikkert brukt en klassisk modell, som har tre eller fire sider. Her kan skyves under rivejern, så man er nødt til å løfte og tømme den. Razortech har tatt hensyn til denne situasjonen. Det kan tømmes fra siden, uten å løftes. Razortech rivejern er gjort med en ergonomisk låsen slik at hdrinken ligger behagelig på toppen av rivejernet. En klassisk ernæring kan fylles mye på kjøkkenet på grunn av sin trekantet form. Også det har Razortech tatt hensyn til. Deres folder å bli helt flat.
Rivejern prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Rivejern hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna