Rivejern

Finn rivjern til alle

Det er visse ting som ethvert kjøkken bør ha for å kunne kalle seg et kjøkken. Selvfølgelig er det ting som kniver, gafler, tallerkener, glass, gryter og panner, men det er også en annen ting som trengs. En rivjern er en av de viktigste grunnleggende møbler i et kjøkken, og derfor kan du like godt gjøre deg selv en tjeneste å kjøpe en virkelig god en på det. På den måten kan du være sikker på at du vil ha denne rivjern i mange år framover.


på dette området har vi mange forskjellige rivjern, så de fleste vil finne at de lett vil finne en som de liker. Vi har forskjellige former, forskjellige typer og rivjern med forskjellige funksjoner. En av rivjernet har vi en populær Micro, som mer og mer begynner å kjøpe. Dette er et amerikansk merke som raskt har vunnet terreng i resten av verden også, som er en grunn. Micro rivjern er ekstremt holdbare og så er de bevist at du kan være sikker på at de er fine å bruke og oppfyller alle de behov du har for en gitt rivjern. På denne siden finner du blant annet et rivjern av denne typen som kan holdes i én hånd og kan dreies mot det stedet du river. Det er både smart og enkelt, og det kan være veldig hyggelig hvis du for eksempel rive noe ned i en kjele eller bolle. Det kan være at raker hvitløk, sitronskall eller noe annet, og dette er en av de større, mer klassisk rivjern ikke fullt så praktisk. Du kan også finne denne & quot; hånd & rsquo; -rivejern fra et annet merke som heter Razortech. Her snakker vi om en helt gjør rivjern i samme form, men som skiller seg sterkt ved å ha ulike alvorlighetsgrader. Fordi du både kan finne det ganske fint rivjern mens du kan finne det mer grovt rivjern, og selv om du kan finne et rivjern, som har begge deler.


er du mer interessert i en klassisk rivjern, er dette selvfølgelig noe som du finner på denne siden, og her er igjen snakker om god merkevare Razortech. De har utviklet et rivjern, som har to sider, og er formet som en slags trekant. Dette betyr at riving kan komme fra begge sider, noe som er praktisk. Mange har sikkert opplevd å ha tilbrakt den klassiske rivjern, som har fire sider, og ofte er det penetrerte rivjern og en er nødt til å løfte den slik at sprekken innholdet kan komme ut. Det er bare så bra på dette rivjern, fordi det har tatt hensyn til denne situasjonen. Her kan du bare rive start surfing og du ikke til enhver tid å løfte rivjern. En annen stor ting om dette rivjern er at den har en god ergonomisk låsen, noe som betyr at hånden ligger behagelig på toppen av rivjernet. Mange føler at et rivjern kan fylle mye siden det er så mye luft i den. Men den nevnte rivjern fra Razortech kan brettes slik at det tar opp mye mindre. Dette er veldig praktisk i et lite kjøkken hvor all plass er viktig.


på siden kan du også finne en trommel rivjern, noe som er veldig bra hvis du har mange ting du trenger å rive. Hvis du for eksempel må du gjøre en skikkelig porsjon grønnsaker kjøttboller du sannsynligvis ha både poteter, gulrøtter, purre, selleri og andre ting som må rives, og dette er en tromme rivjern veldig bra. Det er også mindre slitsomt når du ikke bruker så mye energi på å rive det du trenger når det er en klassisk rivjern, der du må fjerne hele arbeidet.

Set Descending Direction
Page
 1. 29%
  SALE
  Caso Multi Rivejern CRX3 CS1766
  Caso Multi Rivejern CRX3
  Special Price 677,00 kr Regular Price 948,00 kr
 2. PYRAMIDE RIVEJERN ST71074
  PYRAMIDE RIVEJERN
  134,00 kr
 3. MINI PYRAMIDE RIVEJERN ST71077
  MINI PYRAMIDE RIVEJERN
  94,00 kr
 4. RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO ST77072
  RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO
  134,00 kr
 5. 9%
  SALE
  RIVEJERN SLICER, ERGO ST77075
  RIVEJERN SLICER, ERGO
  Special Price 122,00 kr Regular Price 134,00 kr
 6. Laguiole Rivejern 40268365
  Laguiole Rivejern
  406,00 kr
 7. Rivejern - fint VOGUE
  Rivejern - fint
  332,00 kr
 8. Rivejern RazorTech RT40 Duo LU220110
  Rivejern RazorTech RT40 Duo
  161,00 kr
 9. Rivejern RazorTech RT40 2vejs LU220120
  Rivejern RazorTech RT40 2vejs
  161,00 kr
 10. Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov LU220130
  Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov
  161,00 kr
Set Descending Direction
Page

Parmesan rivejern

Mange har oplevet at sidde på en italiensk restaurant, hvor tjeneren spørger, om man ønsker lidt parmesan på din ret. Det er klassisk italiensk, og du kan gøre det samme for dine gæster. Det kræver blot det rette parmesan rivejern. Egentlig findes der ikke en model, som kun er lavet til at rive parmesan. Da parmesan er relativt hårdt, kræver det dog et jern i god kvalitet. Det skal have styrke og skarphed, så det let skærer igennem osten. Hvor store flager man ønsker at rive, er smag og behag. Nogle ønsker lidt større flager, mens andre hælder til det helt fint revet. I vores sortiment finder du forskellige modeller, og nogle af dem, kan rive forskellige størrelser. Det klassiske parmesan rivejern er et med et håndtag, så det kan holde ind over en tallerken.

 

Microplane rivejern

Vi har forskellige former, forskellige modeller og jern med forskellige funktioner. Et af de anvendte mærker er Microplane rivejern. Microplane er et amerikansk mærke, som meget hurtigt har vundet frem i hele verden. Microplane rivejern er yderst holdbare, og har været gennem adskillige holdbarhedstests, inden de kommer på markedet. Her på siden finder du blandt andet den velkendte aflange model. I de senere år har de udvidet sortimentet, med flere forskellige modeller. De fleste er håndholdte, og det er både smart og nemt, hvis man skal noget ned i en gryde eller en skål. Microplane rivejern fås også i modeller, som har forskellig grovhed på et jern. Det gør det endnu mere anvendeligt til forskellige situationer. Lige meget hvilken model der vælges, så er du garanteret en skarphed, som få andre mærker kan levere. 

 

Klassisk rivejern

Er du mere interesseret i et klassisk rivejern, findes det selvfølgelig også i vores sortiment. Du finder gode modeller fra blandt andet Razortech. Razortech har udviklet et rivejern, som har to sider, og foldes ud til at forme en trekant. Det betyder, at det du river, kan komme ud fra to sider. Du har formentligt brugt en klassisk model, som har tre eller fire sider. Her kan der blive trængt under rivejernet, så man er tvunget til at løfte og tømme det. Razortech har taget højde for denne situation. Det kan tømmes fra siden, uden at skulle løftes. Razortech rivejern er alle udført med en ergonomisk holdemekanisme, så din hånd er behageligt placeret på toppen af rivejernet. Et klassisk ern kan fyldes meget i køkkenet grundet sin trekantede form. Også det har Razortech taget højde for. Deres kan foldes så det bliver helt fladt.

Rivejern prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Rivejern hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna