Gassbrennere

Finn din nye gassbrenner Der er til en dessert de aller fleste av oss vet at en gassbrenner skal brukes, og det er til creme brulee. En gassbrenner for mat, kan også brukes til en rekke andre ting du lager i ditt kjøkken eller i din bar. Du kan også gi dine cocktails et lite snev av brenthet. I vårt utvalg finner du ulike brennere, alle med høy kvalitet og god sikkerhet. Her kan du lese mer om bruk av brennerne her
Loading...
Set Descending Direction
 1. Laguiole Gasbrænder 40202600
  Laguiole Gasbrænder
  406,00 kr
 2. Gasbrænder Mega Touch LU10890
  Gasbrænder Mega Touch
  473,00 kr
 3. Gasbrænder Safety Home LU10893
  Gasbrænder Safety Home
  229,00 kr
 4. Chef's Blow Torch AJ001261
  Chef's Blow Torch
  270,00 kr
Set Descending Direction
Gassbrenner for madCrème brûlée er trolig loven, som de fleste forbinder med en gassbrenner på kjøkkenet. Det er en ikonisk dessert, som til slutt blir karamellisert overflate. Bare karamellisering behandles ofte med en gassbrenner for mat. Den viktigste grunnen til det er gjort med bare én brenner er at du enkelt kan styre varmen, og slik at overflaten er helt perfekt. Det er ikke bare for desserter, er det godt med en brenner på kjøkkenet. Du må lage sushi, så det kan også være svært nyttig å ha. De fleste vet sushi stykker av tunfisk, som har en grillet overflate, er det bare noen få millimeter tykk. For å få denne overflaten er ofte en gassbrenner for formålet. De fleste av modellene finner du i vårt utvalg, justerbar brenner. Dette betyr at flammen i seg selv kan bli satt til å være tynn og skarp eller bredere og mindre intens. Gassbrenner og sikkerhedVil du overraske dine gjester med nydelige cocktails, deretter en brenner være en god hjelp. Prøv for eksempel å gi en appelsin eller sitron skive en kjapp tur med flammen, før du setter i en Gin & Tonic. Du vil oppleve noen helt nye smaker. Akkurat som cocktails til å være i orden, så sikkerheten fakkelen også. I vårt sortiment har vi bare modellene som er testet. De er også alle godkjent for det danske markedet. Det er karakteristisk for en god forfatter er at flammen raskt gå ut når den ikke er i bruk. Samtidig er det viktig med et håndtak i solid kvalitet og med en god ergonomisk grep. Metallet rundt flammen kan være varmt, og derfor bør ta hensyn til den. Heldigvis er alle modeller i vårt sortiment bygget slik at varmen raskt blekner.
Gassbrennere prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Gassbrennere hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna