Kjøp Vakuum pakker på nettet - se vårt store utvalg

Vakuum pakker - et must i køkkenet. En vakuum pakker kan brukes til en rekke ting på kjøkkenet. Enten det er hjemme eller i et storkjøkken. Det er ideelt å bruke hvis du ønsker å gjøre sous vide, eller skal fryse kjøtt. Vårt utvalg omfatter mange forskjellige modeller, slik at du sikkert kan finne en som passer dine behov. For å finne den rette, må du først vurdere dine behov. Les mer om hva du kan bruke en vakuum pakker til ved å klikke her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
  1. Vakuumposer 28x40cm. 50stk. - Profesjonell kokk 8910152PC
    Vakuumposer 28x40cm. 50stk. - Profesjonell kokk
    248,00 kr
  2. Vacuum Machine Plus - Gastroback 46007GB
    Vacuum Machine Plus - Gastroback
    1 030,00 kr
  3. 47%
    SALE
    Design Vacuum Packs Advanced Scale 12-46012
    Design Vacuum Packs Advanced Scale
    Special Price 1 234,00 kr Regular Price 2 314,00 kr
  4. 30%
    SALE
    Vakuumvalser 20cm FSR2002 (2 x 6,7 m) 204101
    Vakuumvalser 20cm FSR2002 (2 x 6,7 m)
    Special Price 319,00 kr Regular Price 458,00 kr
  5. 30%
    SALE
    Vakuumvalser 28cm FSR2802 (2 x 5,5 m) 204102
    Vakuumvalser 28cm FSR2802 (2 x 5,5 m)
    Special Price 319,00 kr Regular Price 458,00 kr
  6. Vakuumpakker Stål - Profi Cook 501080PC
    Vakuumpakker Stål - Profi Cook
    763,00 kr
  7. Vakuumposer 22x30cm. 50stk. - Profesjonell kokk 8910151PC
    Vakuumposer 22x30cm. 50stk. - Profesjonell kokk
    237,00 kr
  8. Hâws vakuumpakker med dobbel forsegling VP3206DF
    Hâws vakuumpakker med dobbel forsegling
    1 241,00 kr
  9. 50%
    SALE
    Ellrona Vakuummaskine VF50 EL61372
    Ellrona Vakuummaskine VF50
    Special Price 814,00 kr Regular Price 1 629,00 kr
  10. Vakuumpakker FFS005X 204003
    Vakuumpakker FFS005X
    2 903,00 kr
  11. Chamber Vacuum VacuChef 77 - Caso CS1420
    Chamber Vacuum VacuChef 77 - Caso
    16 025,00 kr
  12. Vakuummaskin Advanced Plus - Gastroback 46008GB
    Vakuummaskin Advanced Plus - Gastroback
    1 159,00 kr
  13. 10%
    SALE
    Pro Vacuum machine advanced - Gastroback 46012GB
    Pro Vacuum machine advanced - Gastroback
    Special Price 2 058,00 kr Regular Price 2 292,00 kr
  14. 10%
    SALE
    Pro Vacuum-maskin forseglet avansert - Gastroback 46013GB
    Pro Vacuum-maskin forseglet avansert - Gastroback
    Special Price 1 920,00 kr Regular Price 2 139,00 kr
  15. Vakuummaskin forseglet avansert Pro - Gastroback 46014GB
    Vakuummaskin forseglet avansert Pro - Gastroback
    2 064,00 kr
  16. Profesjonell vakuummaskin forseglet avansert - Gastroback 46016GB
    Profesjonell vakuummaskin forseglet avansert - Gastroback
    4 801,00 kr
  17. Vakuumposer 20x30 cm - 50 stk 46115
    Vakuumposer 20x30 cm - 50 stk
    239,00 kr
  18. 4%
    SALE
    Vakuumpakker - Profi Cook 501146PC
    Vakuumpakker - Profi Cook
    Special Price 916,00 kr Regular Price 954,00 kr
  19. 0%
    SALE
    Vakuumpakker - Profi Cook 501134PC
    Vakuumpakker - Profi Cook
    Special Price 1 064,00 kr Regular Price 1 067,00 kr
  20. Vakuumpakker Pro- Profi Cook 501133PC
    Vakuumpakker Pro- Profi Cook
    1 073,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Det kan bruke et vakuum pakker ventil av de store fordelene med et vakuum pakker er at maten kan bli frisk mye lenger. Hvis du finner eksemplvis en god avtale på grønnsaker eller kjøtt, så kan du, med et vakuum maskin, sørg for at holdbarhet øker. Dette unngår unødvendig matavfall. Som privatperson kan derfor enkelt velge å kjøpe i bulk når du ser en god avtale på grønnsaker. Å være grønnsaker vakuumpakket, kan de holde seg i fem uker mer enn grønnsaker som ikke er pakket på denne måten. Dette er fordi et vakuum pakker fjerne all luft og dermed fyre av posen. Uten oksygen eller svært lite oksygen, prosessen med forfallet mye saktere. Det samme gjelder for kjøtt som er vakuumpakket. Har du kjøpt grønnsaker, kan det være en idé å pakke forskjellige grønnsaker sammen i poser når de er kuttet ut. Dette kan raskt finne en pose opp til passe hans retter.Vakuummaskine å sous videHar prøvde først kjøttet er kokt i en sous vide, er det vanskelig å gå tilbake til en vanlig matlaging. Kjøtt blir kokt i en sous-vide, får nøyaktig den ønskede temperatur i løpet av kjøttet. Når du ønsker å tilberede kjøtt på denne måten, er det viktig at posen inneholder kjøttet er helt tømt for luft og oksygen. Det er ikke bare biff kan tilberedes slik, også kylling og fisk kan tilberedes i en sous vide. Når kjøttet har vært i en sous vide og nådd riktig temperatur, er det nok å steke på en varm panne, slik at du får en nydelig rose skorpe. Hvis du ønsker å legge sin kjøtt smak, kan du gjøre det direkte i vakuumposen før du setter den i sin vakuum pakker. Hvis du ønsker å servere perfekt stekt kjøtt, slik at du kan finne din nye Sous Vide her. Vakuum poser for vakuumpakkerNår bruke et vakuum pakker, er det viktig å bruke de riktige støvsugerposer. Man kan i nødsfall bruke vanlige poser. Men det er viktig å sikre at posen kan holde opp til 100 grader. Noen plastposer avgir forskjellige stoffer når de blir varmet opp, og derfor må ikke brukes til sous-vide. Alle vakuumposer i vårt sortiment er designet for sous vide. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og det er viktig å finne størrelser som passer din vakuum maskin. Hvilken størrelse vakuum pose som kan brukes fritt på alle motorer.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna