Vaffeljern
Vaffeljern for køkkenet
Det er en myriade av av forskjellige vaffeljern du kan kjøpe. I vårt sortiment finner du vaffeljern i flere forskjellige typer og i alle prisklasser. Hvilket som passer deg best avhenger om du skal ha det til privat bruk, eller om du skal bruke det i en kafé eller restaurant. Les mer om våre vaffeljern anbefalinger her

Dobbel vaffeljern for kommersiell bruk
Î en kafé eller restaurant, er det viktig at maten ikke vil bli servert for sakte. I barer og restauranter er det ofte brukt mer enn i et privat hjem. Derfor bør du gå for en høyere kvalitet, så det tåler hard bruk. Oftest velger restauranter som bruker den doble vaffeljern. Dette er fordi på denne måten raskere kan gjøre vafler for sine gjester. Dobbel vaffeljern kan lett brukes til å bare gjøre en wafer gangen. Et populært valg er vaffeljern fra GASTROBACK. GASTROBACK dobbelt vaffeljern er ekstremt holdbare og kan lett tåle å bli brukt hver dag. Wafere er bakt fra både topp og bunn, slik som å oppnå en perfekt vaffel hver gang. De indre overflater er belagt med et ikke-klebende materiale. Dette sikrer at wafers er ikke fast og at renslighet er utrolig let.
Belgisk vaffeljern
Med en ekte belgisk vaffeljern, kan du enkelt lage perfekte vafler for deg og dine gjester. Spesielt som en dessert hver for seg eller som del av en dessert vafler er et trygt valg. Bør du bruke en privat bruk, er det ikke nødvendig å velge en av de dyreste jern. Alle produktene kan holde for generell bruk. Skulle du gjøre mange vafler, er det et godt valg å velge en dobbel vaffeljern. På de fleste av våre smaker, kan du stille inn steketiden. Dette tillater deg å få din vafler akkurat som du vil. Vi har valgt kun å ha produkter som har non-stick overflate. Non-stick overflater gjør det svært vanskelig å brenne vafler fast, og rengjøring er enkelt. Et godt tips når du skal bake vafler er å legge til en liten mengde nøytral olje eller litt smør i deigen. Da er du helt sikker på at det er noe som brenner fort. Når du har å gjøre deigen, er det nødvendig med riktig håndmikser - Bla her