Sous vide til tilberedning af det perfekte kød

Sous vide for perfekt køtt

Der er ingen tvil om at sous vide er den enkleste måten å få det perfekte stykke kjøtt. Metoden brukes av profesjonelle restauranter, men i økende grad også i private hjem. Årsaken er det perfekte resultat og brukervennligheten. Vi tilbyr kjøkken -og barutstyr for både restauranter, kafeer og private. Derfor omfattende utvalg av maskiner vidt. Lyst til å lære mer om denne matlagingsmetoden, så bare klikk her

Loading...
Set Ascending Direction
  1. 34%
    Steba Sous Vide Circulator STSV50 by Steba color Svart
    Steba Sous Vide Circulator
    Special Price 2079,00  NOK Regular Price 3149,00  NOK
  2. Isolasjonskuler - 100 stk ST995100 by Steba color Svart
    Isolasjonskuler - 100 stk
    375,00 NOK
  3. Sous Vide Kar - Profi Cook 501112PC by Profi Cook color Svart
    Sous Vide Kar - Profi Cook
    1455,00  NOK
  4. Sous Vide Stick - Profi Cook 501126PC by Profi Cook color Svart
    Sous Vide Stick - Profi Cook
    1749,00  NOK
  5. 13%
    Sous Vide - Profi Cook 501159PC by Profi Cook color Svart
    Sous Vide - Profi Cook
    Special Price 1555,00  NOK Regular Price 1785,00  NOK
  6. 33%
    Sous Vide PRO sirkulator STSV100 by Steba color Svart
    Sous Vide PRO sirkulator
    Special Price 2945,00  NOK Regular Price 4395,00  NOK
  7. Hâws Sous Vide-sett (pinne + vakuumpakker) 30-SVP1000 by Gastroback color Svart
    Hâws Sous Vide-sett (pinne + vakuumpakker)
    2945,00  NOK
  8. Profesjonell Cook Sous Vide Stick Wifi 21-501159 by Profi Cook color Svart
    Profesjonell Cook Sous Vide Stick Wifi
    2035,00  NOK
Set Ascending Direction

Enkel matlaging med sous vide

Vi vet alle situasjoner hvor du må lage mat for gjester og en kjøtt har fått for mye eller for lite. Det kan skje med hvem som helst, og forekommer også i profesjonelle kjøkken. Den enkleste snarvei til perfekt kjøtt, bruker sous vide som en matlaging metode. Å steke kjøtt på denne måten, ikke krever noen spesielle ferdigheter på kjøkkenet, og derfor blir det mer og mer brukt i private hjem. Faktisk, mange anser at metoden er enklere enn vanlig matlaging kjøtt. Det er bare en ulempe, og det er på tide. For matlaging resultatene vil være perfekt, det tar ofte ca 2 timer for biff. Tid er også en fordel fordi det er vanskelig å lage mat for en lang tid. Er ens gjester forsinket, så bare la kjøttet ligge i badekaret.

Vakuum poser for sous vide

selv om det er en enkel matlaging metode, så er det få ting som er viktig å holde styr på. Sous-vide består av et vannbad, som er oppvarmet til en viss temperatur. Temperaturen at du vil at kjøttet skal ha. Hvis du vil bruke en sous vide stav, sørg for at sous vide wand, kan holde temperaturen på ønsket volum. En sous-vide max stang som kan varme 10 liter vann, kan ikke ganske enkelt ikke holde temperaturen på mer vann. Det er også viktig å bruke riktige støvsugerposer. Det er ikke et salgstriks, men et viktig poeng som bør følges. Ikke alle vanlige fryseposer er egnet for høye temperaturer, og slik at de kan utskille skadelige stoffer fra plasten. Alle vakuumposer i området, som er utformet for høye temperaturer og direkte kontakt med mat.

Fordelene sous vide

Den største fordelen med sous vide er selvfølgelig at du kan få det samme kjøttet perfekt tilberedt. I tillegg gir det muligheten til å være veldig fleksible i forhold til matlaging tid. Man kan utsette sin kjøtt i en vakuumpose og deretter i badekaret. Biff som ville ligge i badekaret i ca 2 timer, men det er der lenger, så ikke bekymre deg for det. Fisk trenger ca 30-50 minutter. Foruten kjøtt er perfekt, er det også mulig å levere kjøttet smak. Det er bare å sette krydder og litt smør i vakuum posen med kjøtt. På den måten kan du gjøre alt forberedelse for kjøtt før gjestene kommer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna