Andre kjøkkenapparater

Stort utvalg av kjøkkenapparater vårt utvalg av kjøkkenapparater er meget stort. Vi har forskjellig kjøkkenutstyr for både enkeltpersoner og bedrifter. Vårt utvalg er stort, og kjøkkenapparatene er organisert i kategorier så du lett kan finne det du har bruk for. I denne kategorien vil du finne mange ting som du sikkert kan spare en masse tid og lage bedre mat ved å ha. Finn inspirasjon til hva du behøver i ditt kjøkken her, eller bruk søkeboksen øverst på siden.
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Grøntsagssnitter Spiromat professionel 55900101
  Grøntsagssnitter Spiromat professionel
  4 747,00 kr
 2. Caso Crepes Maker CM1300 CS2930
  Caso Crepes Maker CM1300
  813,00 kr
 3. Elektrisk dehydrator Steba ED 6 6603
  Elektrisk dehydrator Steba ED 6
  3 392,00 kr
 4. 3%
  SALE
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback 40152GB
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  Special Price 2 373,00 kr Regular Price 2 441,00 kr
 5. Steba Rygningsboks Starter Sæt 5642BS
  Steba Rygningsboks Starter Sæt
  433,00 kr
 6. The Smoking Gun Pro ™ - Sage Commercial 6511BS
  The Smoking Gun Pro ™ - Sage Commercial
  2 305,00 kr
 7. KANDE 1,5 LTR. SORT ST10444
  KANDE 1,5 LTR. SORT
  446,00 kr
 8. Design Multi Juicer Digital - Gastroback 40151GB
  Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  2 191,00 kr
 9. Design Drink Mixer - Gastroback 40172GB
  Design Drink Mixer - Gastroback
  4 747,00 kr
 10. Design Foodprocessor Advanced - Gastroback 40965GB
  Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  4 069,00 kr
Set Descending Direction
Page
Kjøkken skala er uunnværlig for matlaging er det kjøkken enhet som er uunnværlig. Det er et kjøkken skala. Vi selger flere forskjellige modeller, og det er en forskjell i hvor godt de kan veie. Noen av modellene kan bare måles i gram. De er fint i et kjøkken der ingen målt små mengder. Andre av våre kjøkkenvekt kan måle ned til 1,10 gram. Et slikt kjøkken skala, kan ikke måle mer enn 500 gram. Skal vi måle både store og små mengder, kan det være nødvendig å skaffe seg to kjøkkenvekt. Du må lage cocktailer, en kjøkkenvekt også brukes i stedet for en decilitermål. Det er smart hvis du ikke har en decilitermål, eller kan ikke finne den. Ismaskin for desserter hvis det er noe som kan overraske gjestene, så det er hjemmelaget iskrem. Vi har forskjellige maskiner, der en av de mest populære er fra Profi lage mat. Andrew James er kjent for å lage kjøkkenapparater av høy kvalitet. Dette gjelder også for deres fancy ismaskin. Ismaskin Andrew James har en fin retro-inspirert look, og det kan produsere så mye som 1,4 liter is per gang. Det kan gjøre både iskrem og sorbet, så det er bare fantasien som setter grenser for is. Deilig hjemmelaget iskrem er perfekt som en dessert i sommer. En ismaskin er en god måte å få barna inn på kjøkkenet, der de kan bidra til å bestemme smaken. Skulle isen brukes til dessert for voksne, kan man muligens legge litt likør. Dehydrator til garnishEn av de mest populære nye maskiner til kjøkkenet er en dehydrator. Dette er fordi det kan bidra til å gi en vri på både cocktails og ulike retter. En dehydrator er lett å påføre, og for de fleste av våre modeller, det følger en detaljert manual med. Lyst til å gjøre noe av drinker og cocktails, så det er lett med en av disse maskinene. Vårt utvalg er stort, og det er mulig å velge en mindre modell for hjemmebruk, eller en større modell for kommersiell bruk. Det er nesten bare fantasien setter grenser for hva som kan tørkes. I tillegg til garnityr for cocktails, kan den også brukes til å lage "sunne" godteri ut av frukt. Finn oppskrifter på internett eller eksperiment, så vil du finne dine egne favoritter.
Andre kjøkkenapparater prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Andre kjøkkenapparater hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna