Elkedel

Desk

Vårt utvalg har også et godt utvalg av kjeler. Alle super kvalitet og alle utformet i rustfritt stål
En vannkoker er et flott verktøy i enhver restaurant, kafé & eacute.; eller bar. Med en vannkoker har du kokt vann på et øyeblikk, og kan gjøre varm drikke eller skålde gjenstander som skal steriliseres. De er tilgjengelige i opp til 1,8 liter og koke alt vann i en liten stund.
Utvalget av barlife.dk funksjoner som med våre andre produkter, kjeler i ulike prisklasser. Prisen gjenspeiler selvsagt hastigheten kvalitet, funksjonalitet og matlaging, men felles for alle våre vannkoker er kvalitet.
Den dyreste i pakken er vår Espressions multielkedel av 1,8 liter , rustfritt stål og med 5 temperaturinnstillinger. Dette kan varme vann ut temperaturer mellom 80-graders C og 100-graders C, så vel som den har en funksjon for å holde vannet varme. Den smarte & rdquo; oppladbar & rdquo; Basen er utstyrt med en LCD-skjerm, som kan sees hvor varmt vann vil være, og når den er ferdig. Lokket drives vanligvis via kjelen håndtaket. Designen er en vakker og moderne kombinasjon av børstet og polert stål. Det er derfor en kjele med mange flotte funksjoner og er spesielt egnet for restauranter og caf & eacute;. Er
Set Descending Direction
Page
 1. EL-Kedel Hamilton Beach 1L 1400W. HKE100-CE
  EL-Kedel Hamilton Beach 1L 1400W.
  665,00 kr
 2. Termo elkedel advanced - Gastroback 42426GB
  Termo elkedel advanced - Gastroback
  1 355,00 kr
 3. Elkedel color vision - Gastroback 42427GB
  Elkedel color vision - Gastroback
  1 220,00 kr
 4. Mini Elkedel - Gastroback 42435GB
  Mini Elkedel - Gastroback
  813,00 kr
 5. Elkedel cool touch - Gastroback 42436GB
  Elkedel cool touch - Gastroback
  948,00 kr
 6. Te Elkedel - Gastroback 42438GB
  Te Elkedel - Gastroback
  2 712,00 kr
 7. Elkedel - Profi Cook 501123PC
  Elkedel - Profi Cook
  406,00 kr
 8. Elkedel Rillet - Profi Cook 501119PC
  Elkedel Rillet - Profi Cook
  541,00 kr
 9. Elkedel - Profi Cook 501107PC
  Elkedel - Profi Cook
  541,00 kr
 10. Elkedel - Profi Cook 501148PC
  Elkedel - Profi Cook
  677,00 kr
Set Descending Direction
Page

Finde den rette elkedel 

Vores sortiment byder på et bredt udvalg af elkedler. En elkedel er et fantastisk redskab i enhver restaurant, café eller bar. Med en elkedel har du kogt vand på et øjeblik, og kan lave varme drikke eller skolde genstande der skal steriliseres. De fås i helt op til 1,8 liter og koger alle dit vand på kort tid. Den mindste kedel i vores sortiment, har en volume på 1 liter. De mindre kedler passer perfekt til et køkken i privaten, hvor den typisk bruges til at lave et par kopper te eller instant kaffe. Det smarte ved de mindre modeller er, at de ikke fylder ret meget. På den måde kan man spare skabsplads, hvis den skal gemmes væk efter brug. Hamilton Beach har en variant på 1 liter. Den er af hø kvalitet, og har en kraftig kedel, så vandet hurtigt kommer i kog.

Elkedel til professionelt brug

Driver du en cafe eller bar, kan det være nødvendigt med en stor og professionel elkedel. Ofte skal flere gæster have servere te på samme tid. For at det ikke skal gå for langsomt, kan man vælge en variant med en stor volume. Vores største modeller kan have op 2 liter, og er ideelle til kommercielt brug. Der findes ligeledes en lang række funktioner, som de dyrer og større kedler har. Eksempelvis er det, på nogle modeller, muligt selv at justere temperaturen man ønsker. Skal man bruge kogende vand til en stempelkande, er det smart at kunne justere temperaturen. Nogle kaffetyper opnår den bedste smag, hvis det ikke brygges ved for høje temperaturer. Stort set alle vores elkedler, har automatisk slukfunktion, når vandet koger. Elkedler skal afkalkes med jævne mellemrum, og her har vi de bedste produkter. Dem finder du her

Elkedel prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Elkedel hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna