Stort utvalg av kaffetraktere - Online Kjøp på Barlife

Kaffemaskiner - Stort utvalg av kaffemaskiner. Den norske kjærligheten til kaffe er godt dokumentert og har lange tradisjoner. Og når vi elsker vår kaffe så mye som vi gjør, må man i en bar være i stand til på kort tid og på hvilket som helst tidspunkt å lage en perfekt kopp kaffe. Enten det er filterkaffe, cappuccino, espresso eller forskjellige varianter med melk i, spiller ingen rolle. Men skal vi lage god kaffe må vi ha den riktige kaffemaskinen. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Design Espresso Maskine - Gastroback 42606GB
  Design Espresso Maskine - Gastroback
  2 441,00 kr
 2. Kaffemaskine brew advanced - Gastroback 42706GB
  Kaffemaskine brew advanced - Gastroback
  2 034,00 kr
 3. Espressomaskine pro- Gastroback 42709GB
  Espressomaskine pro- Gastroback
  2 712,00 kr
 4. 35%
  SALE
  Espressomaskine piccolo - Gastroback 42716GB
  Espressomaskine piccolo - Gastroback
  Special Price 2 034,00 kr Regular Price 3 119,00 kr
 5. Knock box til kaffemaskine Gastroback 98000GB
  Knock box til kaffemaskine Gastroback
  677,00 kr
 6. 7%
  SALE
  Kaffemaskine - Profi Cook 501121PC
  Kaffemaskine - Profi Cook
  Special Price 338,00 kr Regular Price 365,00 kr
 7. Kaffemaskine Rillet - Profi Cook 501120PC
  Kaffemaskine Rillet - Profi Cook
  677,00 kr
 8. Kaffemaskine Stor - Profi Cook 501169PC
  Kaffemaskine Stor - Profi Cook
  745,00 kr
 9. Kaffemaskine med kværn - Profi Cook 501138PC
  Kaffemaskine med kværn - Profi Cook
  2 034,00 kr
 10. Kaffemaskine med kværn - Profi Cook 501152PC
  Kaffemaskine med kværn - Profi Cook
  1 355,00 kr
Set Descending Direction
Page
Når kaffen skal smake godtUanset om du liker filterkaffe eller espresso, da, din favoritt kaffe smaker godt. Derfor kan du velge en av våre kaffemaskiner med fordel. Vi har flere forskjellige espressomaskiner å velge mellom, avhengig av hva dine behov er. Hvis du er ute etter enkel og god espresso-maskin, slik at vi har en rett til deg. Med vår Delonghi espressomaskin kan du raskt og enkelt lage en nydelig espresso eller en smakfull cappuccino. En perfekt maskin for deg som ønsker å nyte en perfekt espresso i ny og næ.Hvis men du vil ha en maskin som kan være litt mer så bør du velge en av våre profesjonelle espressomaskiner som vil ta kaffeopplevelsen til et nytt nivå. Med en av de store maskinene kan su få en ekte espresso i ditt hjem. Uten å måtte du få den gode smaken gang etter gang. Og for de som liker den danske klassiske, nemlig filterkaffe, har vi også noe å velge mellom. Du kan velge mellom den klassiske kaffemaskin og litt mer moderne maskiner med elektrisk styring. Du kan selv velge de svært populære kaffemaskiner med en kaffekvern hvis du foretrekker å male kaffen for optimal smak. Det er derfor vi har samlet noen av de beste kaffemaskiner på våre nettsider, slik at du kan nyte en kopp kaffe akkurat slik du liker det. Alle våre kaffemaskiner er valgt med kvalitet i øyet. Brukervennlighet er toppen og design er velkjent god kvalitet, som alle de andre produktene er berørte området. Når du avtale med oss ??en ting er sikkert. Du får noen av de beste kaffemaskiner, og du får dem til den beste prisen. Vi tilbyr prisgaranti på våre produkter så hvis du kan finne en av våre produkter til en billigere pris andre steder, vil vi matche prisen. Enkelt og praktisk og ikke noe stress.
Kaffemaskiner prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Kaffemaskiner hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna