Loading...

Klodsmajor spill

Artikkelnummer
10068
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

69,00 NOK
In stock

Beskrivelse

Klossespill i Lysbrunt Tre - Perfekt for Fester og Hygge

Klossespill er et klassisk dansk spill som vi alle kjenner og elsker. Dette klossespillet er laget av tre og har en lysbrun farge, som tilfører en varm og hyggelig stemning til enhver fest eller sammenkomst.

Spillet består av 54 deler som kan stables for å danne en høy tårnstruktur. Det er opp til deg og dine venner å fjerne en kloss om gangen uten å få tårnet til å velte. Dette spillet kan settes opp på mange forskjellige måter, noe som gjør det morsomt og utfordrende hver gang.

Med en størrelse på 20 cm er dette klossespillet enkelt å transportere og kan brukes både innendørs og utendørs. Det er perfekt for fester, piknik eller bare en hyggelig kveld hjemme.

Ta med klossespill til ditt neste fest og opplev den morsomme og konkurransepregete stemningen som dette klassiske spillet kan skape.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna