Loading...

RIALTO Skjærebrett XXL, 2,2x50x34 cm

Artikkelnummer
18455
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 579,00 NOK Regular Price 629,00 NOK
Spar 8% (50 NOK)

Beskrivelse

RIALTO Skjærebrett XXL - Et Tidløst Skjærebrett i Asketre

Gi nytt liv til kjøkkenet ditt med dette deilige skjærebrettet i asketre fra Legnoart. Skjærebrettet har imponerende mål på 2,2x50x34 cm, noe som gir deg god plass til å skjære og hakke ingrediensene dine.

Skjærebrettet er laget med fokus på detaljer i etterbehandlingen. Det gjennomgår en høyteknologisk varmebehandling med temperaturer mellom 180° - 230°, noe som gir treet en raskere aldring og en mørkere karakter. Denne innovative etterbehandlingen sikrer også en super kvalitet og gjør skjærebrettet vannavstøtende og klimaresistent.

Det håndlagde skjærebrettet er 100% økologisk og har en smart saftrenne som forhindrer saften fra kjøtt, grønnsaker og lignende i å renne ut på skjæreflaten. Dette gjør det enkelt å holde kjøkkenet ditt rent og hygienisk.

Legnoart er kjent for sine vakre og funksjonelle produkter av høy kvalitet. Dette skjærebrettet er intet unntak. Med sitt tidløse design og sin unike karakter vil det tilføre stil og eleganse til kjøkkenet ditt.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna