Kjøp Vakuum pakker på nettet - se vårt store utvalg

Vakuum pakker - et must i køkkenet. En vakuum pakker kan brukes til en rekke ting på kjøkkenet. Enten det er hjemme eller i et storkjøkken. Det er ideelt å bruke hvis du ønsker å gjøre sous vide, eller skal fryse kjøtt. Vårt utvalg omfatter mange forskjellige modeller, slik at du sikkert kan finne en som passer dine behov. For å finne den rette, må du først vurdere dine behov. Les mer om hva du kan bruke en vakuum pakker til ved å klikke her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
  1. 81%
    SALE
    Biochef vacuum sealer - Hvid 9341061011231 by 5930 color Svart
    Biochef vacuum sealer - Hvid
    Special Price 199,00 kr Regular Price 1 063,00 kr
  2. Vakuumrulle 28cmx6m - Profi Cook 8910155PC by 5930 color Svart
    Vakuumrulle 28cmx6m - Profi Cook
    200,00 kr
  3. Hâws vakuumpakker med dobbel forsegling VP3206DF by 5871 color Svart
    Hâws vakuumpakker med dobbel forsegling
    1 176,00 kr
  4. BioChef Arizona 10 Tray Food Dehydrator Sort 9341061007944 by 5930 color Svart
    BioChef Arizona 10 Tray Food Dehydrator Sort
    4 562,00 kr
  5. Vakuumposer (20 cm x 3 m) for vakuummaskine 16310222 16900720 by 5745 color Svart
    Vakuumposer (20 cm x 3 m) for vakuummaskine 16310222
    77,00 kr
  6. Vakuumposer (28 cm x 3 m) for vakuummaskine 16310222 16900721 by 5745 color Svart
    Vakuumposer (28 cm x 3 m) for vakuummaskine 16310222
    95,00 kr
  7. Vakuummaskin forseglet avansert Pro - Gastroback 46014GB by 5872 color Svart
    Vakuummaskin forseglet avansert Pro - Gastroback
    1 955,00 kr
  8. Vakuumpakker - Profi Cook 501134PC by 5930 color Svart
    Vakuumpakker - Profi Cook
    1 011,00 kr
  9. Biochef Bags universal 9341061011668 by 5930 color Svart
    Biochef Bags universal
    227,00 kr
  10. Vakuumpakker FFS005X 204003 by 5745 color Svart
    Vakuumpakker FFS005X
    2 725,00 kr
  11. Vakuumvalser 20cm FSR2002 (2 x 6,7 m) 204101 by 5745 color Svart
    Vakuumvalser 20cm FSR2002 (2 x 6,7 m)
    270,00 kr
  12. Vakuumvalser 28cm FSR2802 (2 x 5,5 m) 204102 by 5745 color Svart
    Vakuumvalser 28cm FSR2802 (2 x 5,5 m)
    270,00 kr
  13. Chamber Vacuum VacuChef 77 - Caso CS1420 by 6223 color Svart
    Chamber Vacuum VacuChef 77 - Caso
    14 094,00 kr
  14. Vakuummaskin Advanced Plus - Gastroback 46008GB by 5872 color Svart
    Vakuummaskin Advanced Plus - Gastroback
    1 142,00 kr
  15. Profesjonell vakuummaskin forseglet avansert - Gastroback 46016GB by 5872 color Svart
    Profesjonell vakuummaskin forseglet avansert - Gastroback
    4 825,00 kr
  16. Vakuumposer 20x30 cm - 50 stk 46115 by 5872 color Svart
    Vakuumposer 20x30 cm - 50 stk
    189,00 kr
  17. Vakuumpakker Stål - Profi Cook 501080PC by 5930 color Svart
    Vakuumpakker Stål - Profi Cook
    703,00 kr
  18. Vakuumpakker - Profi Cook 501146PC by 5930 color Svart
    Vakuumpakker - Profi Cook
    940,00 kr
  19. Vakuumpakker Pro- Profi Cook 501133PC by 5930 color Svart
    Vakuumpakker Pro- Profi Cook
    1 057,00 kr
  20. Vakuumposer 22x30cm. 50stk. - Profesjonell kokk 8910151PC by 5930 color Svart
    Vakuumposer 22x30cm. 50stk. - Profesjonell kokk
    170,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Det kan bruke et vakuum pakker ventil av de store fordelene med et vakuum pakker er at maten kan bli frisk mye lenger. Hvis du finner eksemplvis en god avtale på grønnsaker eller kjøtt, så kan du, med et vakuum maskin, sørg for at holdbarhet øker. Dette unngår unødvendig matavfall. Som privatperson kan derfor enkelt velge å kjøpe i bulk når du ser en god avtale på grønnsaker. Å være grønnsaker vakuumpakket, kan de holde seg i fem uker mer enn grønnsaker som ikke er pakket på denne måten. Dette er fordi et vakuum pakker fjerne all luft og dermed fyre av posen. Uten oksygen eller svært lite oksygen, prosessen med forfallet mye saktere. Det samme gjelder for kjøtt som er vakuumpakket. Har du kjøpt grønnsaker, kan det være en idé å pakke forskjellige grønnsaker sammen i poser når de er kuttet ut. Dette kan raskt finne en pose opp til passe hans retter.Vakuummaskine å sous videHar prøvde først kjøttet er kokt i en sous vide, er det vanskelig å gå tilbake til en vanlig matlaging. Kjøtt blir kokt i en sous-vide, får nøyaktig den ønskede temperatur i løpet av kjøttet. Når du ønsker å tilberede kjøtt på denne måten, er det viktig at posen inneholder kjøttet er helt tømt for luft og oksygen. Det er ikke bare biff kan tilberedes slik, også kylling og fisk kan tilberedes i en sous vide. Når kjøttet har vært i en sous vide og nådd riktig temperatur, er det nok å steke på en varm panne, slik at du får en nydelig rose skorpe. Hvis du ønsker å legge sin kjøtt smak, kan du gjøre det direkte i vakuumposen før du setter den i sin vakuum pakker. Hvis du ønsker å servere perfekt stekt kjøtt, slik at du kan finne din nye Sous Vide her. Vakuum poser for vakuumpakkerNår bruke et vakuum pakker, er det viktig å bruke de riktige støvsugerposer. Man kan i nødsfall bruke vanlige poser. Men det er viktig å sikre at posen kan holde opp til 100 grader. Noen plastposer avgir forskjellige stoffer når de blir varmet opp, og derfor må ikke brukes til sous-vide. Alle vakuumposer i vårt sortiment er designet for sous vide. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og det er viktig å finne størrelser som passer din vakuum maskin. Hvilken størrelse vakuum pose som kan brukes fritt på alle motorer.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna