Kullsyresifong - Elegant kullsyresifonger i den beste kvaliteten på markedet.

Få friske og perlende drikker ut av det meste med kullsyresifonger.

Hvis du ønsker å lage din egen brus, er en kullsyresifong det riktige valget. Kullsyresifonger kan tilføre brus til nesten alt flytende. Du kan bruke de til alkoholholdige drikker eller bare for å piffe opp en drink for barna. Vi selger ulike kullsyresifonger så du kan finne den riktige til ditt bruk. Klikk her for å lese mer om hva en kullsyresifong kan brukes til.

Loading...
Set Ascending Direction
  1. Isi Soda Sifonflaske - retro 1060 by ISI color Svart
    Isi Soda Sifonflaske - retro
    1058,75  NOK
Set Ascending Direction

En kullsyresifong gjør magi

De første gangene du bruker en kullsyresifong, eller se den i aksjon, vil du bli overrasket. Det kan gjøre ganske vanlig vann fra springen i brus på kort tid. Ønsker å fikse lett brusende vann til gjestene dine, du ikke lenger trenger å kjøpe det i butikken. Du kan bare åpne kranen, fylle vann i kullsyresifongens beholder og trykker på en knapp. Innen et par sekunder, brøl du vann fra springen. En kullsyresifong kan du raskt lagre bort når den ikke er i bruk. Fyllet er ikke mye mer enn en vanlig termos. Det tar opp mye mindre enn enn hvis du trenger flere liter brus under som du har kjøpt i en butikk. En kullsyresifong er i hovedsak brukt til å lage kullsyreholdig vann fra springen, men det kan også brukes til mye mer. Det handler om å eksperimentere på kjøkkenet hans eller bar. Kullsyresifongger til alle som med så mye annet til baren eller kjøkkenet, deretter utforme og ser bekymret alltid en smakssak. På Barlife har vi valgt å ha et stort spekter, slik at du kan finne den kullsyresifong som passer deg best. I tillegg til utseende, er det også viktig å se på hvor mye kapasitet kullsyresifongen har. Det er mulig å velge mellom 0,7l opp til 1L i kapasitet. Kvaliteten er flott, alle kremsprøyter, som vi har valgt å ha på lager. Mange velger å gå for en kullsyresifong i en retro utseende, mens andre søker et mer elegant utseende. Det kan være en av våre kullsyresifonger i slående aluminium eller børstet stål. Leter du etter en mindre sifongflaske for din bar eller kjøkkenet, slik at du kan ta en titt på vårt utvalg av sifongflasker her

Kullsyresifongger gjør drinker sjovere

Er du ikke er vant til å eksperimentere så mye i baren, så er det verdt å vurdere en kullsyresifong. Du har sannsynligvis å prøvd å lage forskjellige drinker med juice som hovedingrediens. En av de klassiske blander, er både morsommere og bedre smak med litt kullsyre. Den karbondioksid bidrar til å markere annen smak på drikken. Du kan velge å fylle opp med danske vann som du har kjøpt, men ofte har for mye før det gir en gjennomgripende effekt. Med kullsyresifonger det lettere. Du kan bare velge å gi noen ekstra trykk og legger deretter mer karbondioksid til vannet. Vannet er nå svært kullsyre men når de blandes i en drink, er det helt perfekt. Kun fantasien setter grenser med kullsyresifong, så det er bare å eksperimentere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna