Gassbrennere

Finn din nye gassbrenner

Der er til en dessert de aller fleste av oss vet at en gassbrenner skal brukes, og det er til creme brulee. En gassbrenner for mat, kan også brukes til en rekke andre ting du lager i ditt kjøkken eller i din bar. Du kan også gi dine cocktails et lite snev av brenthet. I vårt utvalg finner du ulike brennere, alle med høy kvalitet og god sikkerhet. Her kan du lese mer om bruk av brennerne her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Laguiole gassbrenner 40202600 by Laguiole color Svart
  Laguiole gassbrenner
  488,75 NOK
 2. Gassbrenner Mega Touch LU10890 by LURch color Svart
  Gassbrenner Mega Touch
  589,00 NOK
 3. Hjem for gassbrenner LU10893 by LURch color Svart
  Hjem for gassbrenner
  318,75 NOK
Set Ascending Direction

Gassbrenner for mad

Crème brûlée er trolig loven, som de fleste forbinder med en gassbrenner på kjøkkenet. Det er en ikonisk dessert, som til slutt blir karamellisert overflate. Bare karamellisering behandles ofte med en gassbrenner for mat. Den viktigste grunnen til det er gjort med bare én brenner er at du enkelt kan styre varmen, og slik at overflaten er helt perfekt. Det er ikke bare for desserter, er det godt med en brenner på kjøkkenet. Du må lage sushi, så det kan også være svært nyttig å ha. De fleste vet sushi stykker av tunfisk, som har en grillet overflate, er det bare noen få millimeter tykk. For å få denne overflaten er ofte en gassbrenner for formålet. De fleste av modellene finner du i vårt utvalg, justerbar brenner. Dette betyr at flammen i seg selv kan bli satt til å være tynn og skarp eller bredere og mindre intens.

Gassbrenner og sikkerhed

Vil du overraske dine gjester med nydelige cocktails, deretter en brenner være en god hjelp. Prøv for eksempel å gi en appelsin eller sitron skive en kjapp tur med flammen, før du setter i en Gin & Tonic. Du vil oppleve noen helt nye smaker. Akkurat som cocktails til å være i orden, så sikkerheten fakkelen også. I vårt sortiment har vi bare modellene som er testet. De er også alle godkjent for det danske markedet. Det er karakteristisk for en god forfatter er at flammen raskt gå ut når den ikke er i bruk. Samtidig er det viktig med et håndtak i solid kvalitet og med en god ergonomisk grep. Metallet rundt flammen kan være varmt, og derfor bør ta hensyn til den. Heldigvis er alle modeller i vårt sortiment bygget slik at varmen raskt blekner.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna