Melkeskummere

Nyt kaffe enda mer med en mælkeskummer

Vi er kaffedrikkere som aldri før! Hver dag kommer det nye måter å lage kaffe på, men felles for mange av de er at det ofte skal melk i, gjerne også skummet melk. Det finnes utallige nye måter å brygge kaffe med skummet melk på, og flere og flere mennesker har sin egen måte å lage kaffen på, en måte de liker så godt at de ikke kan unnvære en melkeskummer. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 27%
  Latte melkeskummer - Gastroback 42219GB by Gastroback color Svart
  Latte melkeskummer - Gastroback
  Special Price 219,00 NOK Regular Price 299,00 NOK
 2. Barista Melketermometer ST10439 by Steel-Function color Svart
  Barista Melketermometer
  119,00 NOK
 3. KANDE 0,60 LTR. SORT ST10442 by Steel-Function color Svart
  KANDE 0,60 LTR. SORT
  229,00 NOK
 4. Italiensk Skummekande 0,35 L ST10435 by Steel-Function color Svart
  Italiensk Skummekande 0,35 L
  179,00 NOK
 5. Mælkeskummer Termometer 12.5cm THERM-FR by Genware color Svart
  Mælkeskummer Termometer 12.5cm
  119,00 NOK
 6. 23%
  Latte Melkeskummer Hvit - Gastroback 42325GB by Gastroback color Hvit
  Latte Melkeskummer Hvit - Gastroback
  Special Price 849,00 NOK Regular Price 1109,00  NOK
 7. 25%
  Gastroback Melkeskummer sort 12-42326 by BF15 color Svart
  Gastroback Melkeskummer sort
  Special Price 829,00 NOK Regular Price 1098,75  NOK
 8. 7%
  Mælkeskummer 200/350ml - Sort GRMS702EU by Graef color Svart
  Mælkeskummer 200/350ml - Sort
  Special Price 1269,00  NOK Regular Price 1369,00  NOK
Set Ascending Direction

Når de fleste hører om en melkeskummer vil de nok tenke at det er en minivisp det er snakk om, der det er et håndtak, en lang tynn stang med en liten rund skive foran, som er den som pisker. Og her vil du også ha veldig rett fordi det finnes mange melkeskummere av den typen. På denne siden har vi ulike melkeskummere som lever opp til denne ytelsen. Vi har blant annet en type fra Gastroback som er så smart at den har en egen holder. Skal du bruke melkeskummeren til mer enn en kopp, vil du sannsynligvis synes det er veldig irriterende at du må legge den på kjøkkenbordet, som blir flekkete på grunn av melkerester som melkeskummeren etterlater. Derfor er det en smart ting å ha en holder til melkeskummeren din der du kan plassere den i det øyeblikket du ikke bruker den. Med denne holderen kan du også ha melkeskummeren din stående på kjøkkenbordet hver dag og på den måten har du den alltid for hånden når du skal kjøpe den. Er du interessert i en litt rimeligere modell av melkeskummer, kan du også enkelt få stor nytte av typen som ikke har innebygget holder. Spesielt i tilfeller hvor det kun er en enkelt kopp å melkeskum, vil denne melkeskummeren være helt grei.

Det er mange forskjellige typer kaffe som har godt av å ristes sammen med en melkeskummer. Enten du er til en cappuccino, en kaffe latte eller en macchiato, vil den skummende melken få kaffen til å smake litt bedre og mer kremet. Det er veldig enkelt å få helmelk og de andre litt fetere melketypene til å skumme, men du kan også enkelt bruke melkeskummeren med mer magre melketyper. Nettopp derfor er det mange som ønsker å leve svært fettfattig, som har stor nytte av en melkeskummer. De kan kjøpe sin vanlige lettmelk og så kan de ellers bare skumme ut av den slik at det plutselig virker som om du drikker en melk med helmelk eller en annen melk med høyere fettprosent.

På denne siden selger vi også mer avanserte melkeskummere om du er en ekte barista. Vi selger blant annet melkeskummere, som fungerer på akkurat samme måte som en vannkoker, hvor du bare heller melken i og så kan du slå den på og så gjør den hele jobben for deg. På siden finner du flere ulike varianter av denne typen melkeskummere, som også er populære, både blant privatpersoner som ønsker å lage kaffe raskt og blant fagfolk som har kafeer og restauranter. Alle typene av denne automatiske melkeskummeren vi har på siden vil du sannsynligvis ha mye glede av da de er så utrolig enkle å håndtere. Det er kun én knapp på siden og det er den du bruker for å slå på melkeskummeren. Deretter vil den enten lage en lyd, lys eller blinke når den er ferdig med å skumme melken for deg. Imens kan du da stå og lage selve kaffen klar slik at kaffe og skummet melk er klar samtidig. Du kan lage kaffen i en espressomaskin eller en vanlig kaffemaskin, avhengig av hvor sterk du vil at kaffen skal være.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna