Kaffekverner

Du kan forbedre duften av kaffe med å bruke hele kaffebønner og en kaffekvern

En ekte kaffeelsker vil alltid lage hver enkelt kopp helt fra grunnen, og kaffekvernen er dermed uunngåelig. Er du en ekte barista-type, så du vil aldri kjøpe en pose kaffe som allerede er malt. I prosessen som skjer etter at kaffebønnene er malt og lagret over tid, taper kaffen smak og aroma. Men hvis du kjøper hele bønner og selv maler dem i en kaffekvern, får du mer smak ut av kaffen. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 48%
  Kaffekvern - Profi Cook 150 g 200W 21-501205 by BF20 color Svart
  Kaffekvern - Profi Cook 150 g 200W
  Special Price 609,00 NOK Regular Price 1168,75  NOK
 2. Kaffekvern, beholder 250gr, 24 innstillinger GRCM702EU by Graef color Svart
  Kaffekvern, beholder 250gr, 24 innstillinger
  1729,00  NOK
 3. Kaffekvern, 300gr. CL7520 by CLOER color Svart
  Kaffekvern, 300gr.
  1459,00  NOK
 4. Bredemeijer Kaffemølle Stål 16573 by Bredemeijer color Svart
  Bredemeijer Kaffemølle Stål
  619,00 NOK
 5. Kaffekvern Coffee Flavour Stål CS1830 by CASO color Svart
  Kaffekvern Coffee Flavour Stål
  569,00 NOK
 6. 10%
  Gastroback Design Espresso Barista PRO 42616GB by Gastroback color Svart
  Gastroback Design Espresso Barista PRO
  Special Price 5229,00  NOK Regular Price 5809,00  NOK
 7. 10%
  Kaffekvern - Gastroback 42602GB by BF20 color Svart
  Kaffekvern - Gastroback
  Special Price 1579,00  NOK Regular Price 1748,75  NOK
 8. Kaffekvern, beholder 350gr, 40 innstillinger GRCM800EU by Graef color Svart
  Kaffekvern, beholder 350gr, 40 innstillinger
  2239,00  NOK
Set Ascending Direction

Du vil aldri gå tom litt kaffe, hvis du ikke selv har en kaffekvern kan brukes til formålet. For en kaffekvern hjelp kan du ta hele deres bønner og male dem bare begynne å bla. På dette området har vi mange forskjellige kaffekverner og du kan finne begge typer, som er spesielt egnet for kjøkken og hjem til restauranten, hvor de viste store mengder kaffe.

Alle som sier det er vanskelig å male bønner for å gjøre en god kopp kaffe setter ikke nok pris på en god kopp kaffe. For det første er det ikke vanskelig og i en svært kort tid vil du bli vant så mye til at du ikke ønsker å tenke på at det kan virke litt vanskelig i begynnelsen. Dernest er det verdt det. For å få en god kopp kaffe, som er laget av nykvernet bønner som er noe som vil har imponert mest. Ta en god titt på nettstedet og se det store utvalget vi har forskjellige kaffekverner. Det kan være en god idé å bruke litt tid på å se på de forskjellige funksjonene maskinene har. For det er klart at behovene til hver er forskjellige, hvorfor kaffekværnens funksjonalitet må samsvare nøyaktig hva du trenger.

En av de typer kaffekverner vi har på denne siden er en av dem, som du sikkert har sett mange ganger i kafeer og restauranter. På toppen er en gjennomsiktig beholder laget av enten plast eller glass, og denne topp inneholder som bønner, som periodisk må fylles i takt med at man sliper bønner. Lenger ned på kaffekvern er et lite foster halvsirkel hvor du vil plassere verktøy som du bruker til å plassere espressomaskin. Man kan bare trykke på en knapp, og i noen få sekunder, er den riktige mengden av kaffebønner bakken og shotsut i den andre enden. Her kan man justere mengden som skal freses om gangen, noe som er nyttig hvis du er en type restaurant som ønsker å være sikker på hvor mye kaffe som kommer i hver kopp. Hvis du er en privat person, denne type kaffekvern men trolig ikke den beste, siden det vil gjøre færre kopper.

Med mindre selvfølgelig, du er en stor familie, som består av mange kaffeelskere. I de fleste tilfeller vil det fungere bedre for en familie å ha en kaffekvern som er mindre og hvor man kan unnvære. Dette betyr at hver gang du bruker kaffekvern dispenserer et visst antall kaffebønner deretter churn dem. Hvis du ønsker å slå to fluer i ett smekk, kan du kjøpe en smart kaffekvern fra Andrew James. Ett fly er i dette tilfellet kaffekvern og andre fly er som en kaffetrakter. Det unike med denne kaffekvern er at etter du har malt kaffe du drikker kaffe. På den måten har du alt på et sted som kan være en god ting, men selvfølgelig også betale litt mer for dette. Til gjengjeld får du både en god kaffekvern og en god kaffemaskin på samme tid.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna